obavljen uviđaj

Zapaljeno vozilo novinara Dnevnih novina, motiv lične prirode?

Incident se desio tokom noći, ispred zgrade u Bloku 6, gdje Radulović živi
188 pregleda 62 komentar(a)
Ažurirano: 09.07.2013. 18:18h

Nepoznate osobe polile su zapaljivom materijom, a potom i zapalile automobil Uroša Radulovića, sportskog novinara Dnevnih novina.

Incident se desio tokom noći, oko 2.45 i 3.00 ujutro, ispred zgrade u Bloku 6, gdje Radulović živi.

Najmanje tri osobe su u čestvovale u paljenju Radulovićevog vozila, rekla je policiji osoba koja je čitav događaj posmatrala sa balkona, prenosi TV Vijesti. Očevidac nije uspio da vidi njihova lica, jer su nosili kapuljače.

Dok istražioci utvrđuju ko su počinioci i šta je motiv, Radulović kaže da se nije nikome zamjerio.

"Nisam se nikome zamjerio, niti sam nešto napisao strašno. Baš ne znam...", kazao je on TV Vijesti.

Radulović, koji je sin fudbalskog trenera Miodraga Radulovića, ne isključuje mogućnost da je njegov automobil stradao zbog njegovog strica, šefa barske policije Miloša Radulovića, koji se posljednjih mjeseci bori sa kriminalnim klanovima u gradu pod Rumijom. I njemu je prije mjesec ispred zgrade bačen dinamit.

TV Vijesti, Svetlana Đokić

Ipak, malo je vjerovatno da je ovo poruka upućena Uroševom stricu, saznaju iz policije. Drugi motiv koji je za sada vjerovatniji, kako navodi sagovornik TV Vijesti, je lične prirode i usmjeren upravo protiv sportskog novinara Dnevnih novina.

Policija je obavila uviđaj, a Radulovićevo vozilo će biti upućeno na vještačenje kako bi se utvrdio tačan uzrok uništenja.

Galerija

Preporučujemo za Vas