Na sajmu u Delti sve za buduće mladence

Najljepši dan u životu ipak ima svoju cijenu, makar onu izraženu u eurima...
186 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 30.03.2013. 19:59h

U Delta sitiju u toku je sajam vjenčanica i prateće opreme za vjenčanja na kojem se sve zainteresovane djevojke mogu raspitati kako će im izgledati sami dan vjenčanja, dok buduće mladoženje mogu saznati koliko će to i da košta.

"Na jednom mjestu je sve za buduće mladence, ono što je uvijek interesantno kada je vaša bajka u pitanju jeste da buduće mladeimaju priliku da na licu mjesta isprobaju svoje vjenčanice, da dobiju besplatnu šminku i frizuru, da ih fotografišu profesionalni fotografi i snime profesionalni snimatelji i jednostavno da dobiju pravu sliku kako će izgledati na njen i njihov najljepši dan u životu", kaže za TV Vijesti Danijela Knežević, iz organizacije sajma.

Najljepši dan u životu ipak ima svoju cijenu, makar onu izraženu u eurima.

"Vjenčanice su od 200 do 700 eura, s tim što svu prateću opremu dobijaju uz to, i uvijek dajemo popust. Vrijeme je krize i mi pokušavamo da budemo normalni sa cijenama", rekla je Tatajana Lekić iz salona vjenčanica.

Uz svadbeni dekor ide i svadbena šminka, pa su na sajmu prisutne i šminkerke. A poseban dan treba organizovati na posebnom mjestu...

Na sajmu je bilo i restorana koji su predstavljali svoje usluge - meni za jednog svadbara kreće se oko dvadesetak eura. Lako ih je pomnožiti sa brojem gostiju pa su dame i pri izboru lokacije temeljite.

"One su za razliku od muškaraca dosta temeljne, idu iz krajnosti u krajnost, ali ne zamjeram im jer to opet treba da bude najljepši dan života... Što se tiče restorana, morate objasniti kakav je meni kolikije broj gostiju koliki je kapacitet samog objekta...", kaže jedna od promoterki na sajmu.

Ali su svi izlagači saglasni u jednom - sajam je dobra prilika da na jednom mjestu prikažu sve svoje usluge, što je, tvrde, još jedan razlog da na ono čuveno pitanje odgovorite sa - Da, uzimam.

Galerija

Bonus video: