"nama se vjeruje"

TV Vijesti najgledanija televizija u 2012: Spremamo iznenađenja i za 2013.

Najgledanija emisija u Crnoj Gori je informativni program Vijesti u pola sedam, koje gleda 60 odsto populacije
0 komentar(a)
Ažurirano: 22.02.2019. 14:53h

Godina 2012. bila je veoma uspješna za TV Vijesti, kojoj su gledaoci poklonili najveće povjerenje u prošloj godini, što potvrđuje i podatak da je od 15 najgledanijih emisija, prvih osam sa kanala TV Vijesti, rezultati su posljednjeg istraživanja Ipsos Strategic Marketinga.

Danas svaki gledalac u Crnoj Gori dnevno u prosjeku gleda program TV Vijesti oko dva sata. Najgledanija emisija u Crnoj Gori je informativni program Vijesti u pola sedam, koje gleda 60 odsto populacije.

Novembarska istraživanja pokazuju da centralnu informativnu emisiju TV Vijesti svake večeri prati preko 140.000 građana.

Osim toga, i druge emisije iz produkcije TV Vijesti su bez premca us vim kategorijama: Bez granica, Načisto, Iz mog ugla.

Njima će se nakon Nove godine pridružiti i talk show posvećen evropskim integracijama, koji će ići uživo jednom sedmično.

"Nadamo se da ćemo nekako upravo kroz taj serijal emisija talk show programa ljudima približiti probleme i sve ono što nas čeka u procesu evropskih integracija", kazala je Marijana Bojanić, pomoćnica direktora TV Vijesti.

Osim informativnog, među najgledanijim emisijama je i serijski program TV Vijesti.

Tako je "Larin izbor" trenutno najgledanija serija, koju vjerno prati preko 120.000 gledalaca, što je gotovo 50 hiljada više od najgledanije serije na drugoj televiziji u Crnoj Gori.

A ljubitelje ove i drugih serija, u narednom periodu, najavljujuju iz TV Vijesti, čeka još iznenađenja.

"Svi ovi koji vole ovu seriju obradovaćemo ih u narednoj godini novom sezonom "Larinog izbora", tu je i novi serijal "Montevideo Bog te video" koji je takođe rušio sve rekorde gledanosti kako u bivšoj Jugoslaviji, tako i u Crnoj Gori. Imaćemo i čitav niz serija turske, ali i HBO produkcije".

I najgledanija zabavna emisija u 2012. godini "'Ja imam talenat'', dolazi sa kanala TV Vijesti.

Istraživanje je pokazalo da gledaoci vole i "Prave riječi", i "Show biz magazin".

"A oni koji vole sport na našem kanalu, naredne godine imaće priliku da sa nama prate Evropsko prvenstvo u košarci za muškarce i žene. Imate dovoljno razloga da nastavite da nas gledate", poručuju iz TV Vijesti.