Pogledajte šta je napravio Đuričić u Kobiljem Dolu!

Fotografije pokazuju kako je publika reagovala na prirodu, Đuričićev udarački zanos i hrabrost da se proba umjetnost u nedođiji
172 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 14.08.2011. 17:50h

"Sve što ima na Vembliju biće i na livadi pored škole u Kobiljem Dolu", rekao je Dragoljub Đuričić kada je najavljivao spektakl u ovom cuckom selu.

(TV Vijesti, Dijana Blagojević)

I zaista, sinoć je došlo više hiljada ljudi (neke su procjene da ih je bilo i 10.000!), koji su htjeli da čuju ritam u prirodnom ambijentu koji Đuričićevoj energiji najviše odgovara.

Ukoliko ste malo zakasnili na početak koncerta zakazanog u 19.00, što se desilo ekipi "Vijesti", već na putu ka Kobiljem Dolu, mogli ste čuti odjeke bubnjeva i neartikulisane dodolske povike koji dižu adrenalin.

Čudesan efekat je "Cucka jeka" ugradila u publiku, valjda umornu od gradske trke i urbane kvaziuljudnosti

Dragoljub Đuričić je uspio da pomjeri granice mogućeg kada je u pitanju lokacija koncetra u Crnoj Gori.

Isplatilo se, Kobilji Do, za koji vjerovatno mnogi nikada nijesu ni čuli, muzički je mapiran.

Pogledajte fotografije koje pokazuju kako je publika reagovala na prirodu, Đuričićev udarački zanos i hrabrost da se proba umjetnost u nedođiji. Od Cetinja, prema Kobiljem Dolu, postavljeni su putokazi, koji pomažu da se prođe više od sat vožnje kolima.

Među rijetkima koji nijesu uspjeli da stignu na koncert, bila je grupa planinara koja je automobilom krenula iz Nikšića preko Čeva. Nikad ne reci da dovoljno poznaješ svoju domovinu!

Na livadi sve kako treba

Tuča koja je na kratko izbila u jednom dijelu publike, nije umanjila čudesan efekat koji je "Cucka jeka" ugradila u publiku, valjda umornu od gradske trke i urbane kvaziuljudnosti.

Spektakl se desio na livadi, i nije ništa falilo. Nakon festivala Lake Fest koji je pod krupačkim topolama sažeo svu dobru energiju Nikšića, ovo je već drugi uspjeli muzički hepening u prirodi ovog ljeta.

U Crnoj Gori je izgleda nađen recept - dobra muzika i čist vazduh. Kome više treba?

Galerija

Bonus video: