Kome treba more, kad je Krupac blizu - samo da još uvedu autobus do plaže

Na Krupcu postoji uobičajen plažni mobilijar i bogata ponuda za atrakcije na vodi, ali i pored nje
210 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 17.07.2011. 18:41h

Sa rastom temperature raste i broj Nikšićana koje bijeg od vrućine dovede pravo na Krupac. Za stalne posjetioce tog mjesta, boravak na Jezeru je prijatan koliko i morski ambijent.

Radi što uspješnije identifikacije sa sadržajima dostupnim na moru na Krupcu postoji uobičajen plažni mobilijar i bogata ponuda za atrakcije na vodi, ali i pored nje.

Cijene su pristupačne, pa su raspoloženi i turistički radnici i posjetioci.

"U našoj ponudi, kao i prošle godine, su skijanje na vodi, koje košta 10 eura, ista je cijena i za različite gume na vodi koje vuče čamac, vožnja pedolina sat vremena košta 5 eura, kajak za jednu ili dvije osobe je 3 eura. U ponudi su i suncobrani i ležaljke, čije iznajmljivanje za čitav dan košta euro", kaže Božidar Šćekić, menadžer bara.

On navodi da na obali Jezera postoji i odbojkaški teren, a ove godine je za mlađu populaciju uvedeni i roleri na vodi, koji najmlađima, prema riječima Šćekića, omogućavaju da "bukvalno idu po vodi". Novitet na plaži je, kaže on, i euro bandži.

Jedan od posjetilaca kaže da na obali Krupca može da se provede dobro sa malo novca.

Dobro prolaze i gosti sa strane.

"Kupalište Ada Ciganlija je jako skupa i mislim da je ovo ovdje baš povoljno i vrlo prijatno", navodi gošća iz Srbije, dodajući da, iako na jezeru, ima utisak da je na moru.

Doživljaj mora i pored raznovrsne ponude i pristupačnih cijena, manje platežnim gostima bi mogao da pokvari prevoz, jer je Krupac od grada udaljen preko 5 kilometara. Organizovanog prevoza sada nema, a nekad je upravo zahvaljujući njemu, na Krupcu boravilo na hiljade ljudi.

O tome svjedoči i jedna posjetiteljka, koja kaže da je prije oko 20 godina, iz Nikšića do Krupca vozio autobus, na svaki sat, i to besplatno. Ona je mišljenja da bi tako nešto trebalo ponovo da bude u ponudi grada.

Galerija

Bonus video: