Policija na tragu ubicama Dragana Bećirovića i Ivana Šćepanovića?

Na osnovu iskaza svjedoka policija je napravila foto robot osobe za koju se sumnja da je ubila Bećirovića
89 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 31.05.2011. 17:22h

Istragom o dva nedavna zločina u Budvi, likvidacijom budvanskog biznismena Dragana Bećirovića i Kraljevčanina Ivana Šćepanovića, policija je došla do novih detalja, saznaje TV Vijesti.

Prije nekoliko dana na osnovu iskaza svjedoka policija je napravila foto robot osobe za koju se sumnja da je ubila Bećirovića. TV Vijesti saznaje da je u toku identifikacija te osobe nakon čega će biti poznato da li je stvarno riječ o ubici.

Svjedok koji je dao opis osobe koja je prema njegovoj verziji bježala nakon ubistva saslušan je prije 20-tak dana. Bećirović je ubijen 10. aprila, u naselju Golubovina, ispred zgrade u kojoj je živio.

Smrtonosni hici u Bećirovića ispaljeni su iz tetejca kalibra 7,62 mm.

Da policija pojačava istragu kada je riječ o ubistvu Kraljevčanina Ivana Šćepanovića ukazuje činjenica da su pomoć zatražili od američkih kolega. Naime, zbog neadekvatne tehničke opreme, video zapis, izuzev sa kamere koja se nalazi u neposrednoj blizini mjesta ovog zločina, proslijedili su tamnošnjim istražiteljima.

Sa snima na kojem se vidi kako dva nemaskirana momka u tamnoj garderobi i patikama ispaljuju rafale u Šćepanovića, američki stručnjaci će pokušati da izrade kvalitetne fotografije ubica. Policija vjeruje da će im te slike biti uskoro proslijeđene, nakon čega se može očekivati hapšenje izvršilaca ovog zločina.

Galerija

Bonus video: