Prvog dana preko 30.000 posjeta, prva čestitka od Lazovića

Prema statistici Google Analyticsa, prosječna posjeta po posjetiocu portala “Vijesti online” trajala je oko 20 minuta, a svaki posjetilac je otvarao po šest strana u prosjeku
0 komentar(a)
Ažurirano: 28.01.2011. 08:06h

Novi portal ND “Vijesti" već prvog dana pokazao je koliko je bio potreban crnogorskoj javnosti – za prvih 24 sata zabilježeno je više od 30 hiljada posjeta!

Od tog broja, jedinstvenih posjetilaca na portalu, juče je bilo skoro 24.000.

Prema statistici Google Analyticsa, prosječna posjeta po posjetiocu portala “Vijesti online” trajala je oko 20 minuta. Statistika Googlea pokazuje da je svaki posjetilac otvarao po šest strana u prosjeku, a posjetioci su pregledali oko 200 hiljada stranica!

Google Analytics ili Google statistika posjećenosti je besplatna usluga koju pruža kompanija Google, a kojom se generišu detaljne statistike posjećenosti stranica na internetu.

Čitaoci su bili u prilici da prate beta verziju portala od 18. januara, a sudeći prema prvim komentarima i utiscima, i probna verzija je opravdala očekivanja.

Redakcija “Vijesti” obećava svojim čitaocima i ukupnoj javnosti da će čuvanje tog povjerenja biti imperativ i u budućem radu.

Stigla prva čestitka od zvaničnika

Prvu čestitku povodom novog portala "Vijesti" stigla je od ministra za informaciono društvo i potpredsjednika Vlade Vujice Lazovića.

On je u elektronskom pismu direktoru ND "Vijesti" Željku Ivanoviću uputio najiskrenije čestitke i poželio puno uspjeha na ovom izazovnom projektu.

"Vijesti, kroz objavljivanje portala, potvrđuju da spadaju u red modernih medija koji, korišćenjem savremenih tehnologija, svojim korisnicima nude brzu, kvalitetnu i pravovremenu informaciju. Na ovaj način svi naši građani, kao i svi zainteresovani van Crne Gore, moći će da se lako i jednostavno informišu o raznovrsnim temama. Takođe, smatram da je ovo veoma značajan potez u cilju dalje promocije informacionog društva u Crnoj Gori, odnosno afirmacije korišćenja savremnih tehnologija.

Gledajući vizuelno rješenje i izbor tema mislim da je ovim portalom napravljen pravi potez i siguran sam da će doživjeti pun uspjeh", poručio je Lazović.

Bonus video: