Intervju za anale - jedan svjedok i dva saradnika!

Darko Šuković ponovo obmanjuje, potkrepljući inicijalnu neistinu koju je kasnije uklonio sa portala, ukrivajući tragove objavom ranijeg teksta novinarki lista Vijesti, a ne Televizije Vijesti
385 pregleda 33 komentar(a)
Sinđelić Antena M, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Sinđelić Antena M, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 05.02.2018. 18:49h

Uredništvo Televizije Vijesti drugi i posljednji put reagovalo je na navode objavljene u današnjem tekstu na portalu Antene M u kom se nanovo falsifikuju činjenice i pokušava diskreditovati njihova redakcija.

Saopštenje uredništva TV Vijesti prenosimo u cjelosti:

Bivši novinar, Darko Šuković, opet bezočno podmeće. Nastavlja da falsifikuje riječi sopstvenog gosta. Čak ni svjedok saradnik Saša Sinđelić nije rekao da je Televizija Vijesti od njega tražila intervju, kako je pisalo u najavi za Živu istinu na portalu Antene M. Ali, Darko Šuković ponovo obmanjuje, potkrepljući inicijalnu neistinu koju je kasnije uklonio sa portala, ukrivajući tragove objavom ranijeg teksta novinarki lista Vijesti, a ne Televizije Vijesti. Pritom, zlonamjerno zamjenjuje teze jer su reporterke novina Vijesti od Sinđelića tražile jedino izjavu, nakon što je javnost bila šokirana da svjedok saradnik na suđenje dolazi taksijem! Niko nikada, dakle, ni iz novina ni iz televizije Vijesti, nije tražio intervju od Saše Sinđelića!

Nemoćan da nađe ijedan profesionalni argument za intervju - Žitije Saše Sinđelića, u kome organizatora navodnog državnog udara i pravosnažno osuđenog ubicu tretira kao porodičnog čovjeka i panslavistu zaljubljenog u tekovine maloljetne crnogorske demokratije, Darko Šuković uzalud pokušava da opravda svoje profesionalno samoubistvo našim navodnim interesovanjem za njegovog "ekskluzivnog" gosta. Ostavljamo Darka Šukovića da objasni kako je od javnog interesa vijest da je Sinđelić kupio žilet i obrijao četničku bradu i kako, kao dobar otac i pristojan građanin, turistički obilazi Crnu Goru. I da opsesivno pjeni na neistomišljenike, koje u maniru svog političkog mentora naziva bubašvabama, opnokrilcima i splačinama, pozivajući na njihovu deratizaciju! A za anale ostaje intervju, u kome su se pojavili jedan svjedok i dva saradnika!

Bonus video: