Direktno: Partijsko zapošljavanje i druge predizborne zloupotrebe

Gosti u studiju su: Danijela Nedeljković Vukčević, generalna direktorica Direktorata za državnu upravu, Stevo Muk, predsjednik UO Instituta alternativa i Nikola Rovčanin, Demokratska Crna Gora
66 pregleda 0 komentar(a)
Direktno, Foto: TV VIjesti
Direktno, Foto: TV VIjesti
Ažurirano: 19.11.2017. 11:04h

Da li je poslanica DPS Ana Nikolić samo iskreno saopštila da živimo aferu Snimak, ili se radi o izjavi istrgnutoj iz konteksta kako tvrdi DPS ?

Kako to da Agencija za sprečavanje korupcije ne vidi predizborne zloupotrebe u zapošljavanju i korišćenju državnih resursa, dok opozicija i civilni sektor tvrde da se radi o sistemskom problemu ?

Šta Vlada preduzima da bi depolitizovala državnu upravu, što joj iz godine u godinu spočitava kao problem Evropska komisija?

To su samo neka od pitanja na koje će Direktno tražiti odgovore večeras u 20 h.

Gosti u studiju su: Danijela Nedeljković Vukčević, generalna direktorica Direktorata za državnu upravu, Stevo Muk, predsjednik UO Instituta alternativa i Nikola Rovčanin, Demokratska Crna Gora.

Emisija "Direktno" se realizuje kroz partnerstvo TV Vijesti i NVO MANS u okviru projekta "Kredibilni i profesionalni mediji u službi EU integracija" koji je podržan od strane Evropske unije.

Bonus video: