TV Vijesti najgledanija u oktobru

Centralni dnevnik TV Vijesti je proteklog mjeseca imao prosječni sher 41 posto. Ovo je, već godinama, emisija koju svakodnevno gleda najveći broj gledalaca u Crnoj Gori
450 pregleda 1 komentar(a)
TV Vijesti
TV Vijesti
Ažurirano: 07.11.2017. 11:59h

Televizija Vijesti je tokom oktobra bila najgledanija tv stanica u zemlji, pokazuju podaci mjerenja gledanosti koje sprovode IPSOS i Telekom Crne Gore.

Naime, prema jedinim zvaničnim podacima - sher tv Vijesti je u oktobru bio gotovo 15 posto dok su "Vijesti u pola sedam" i dalje najgledanija emisija u zemlji sa prošlomjesečnim prosječnim sher-om 41 posto.

Autorske emisije koje počinju svakoga radnog dana tačno u osam uveče - "Bez granica", "Reflektor", "Načisto" i "Direktno" spadaju u sami vrh gledanosti kao i emisija "Dnevnica" produkcijske kuće "Fabrika ideja", te regionalni projekat "Okruženje".

Da je jutarnji program "Boje jutra" jedna od omiljenih emisija, kojom gledaoci počinju radni dan, govori podatak od skoro 24% udjela u gledanosti.

Hit serija "Istanbulska nevjesta" je i u mjesecu za nama najgledanija serija u Crnoj Gori sa prosječnim sher-om gotovo 23 posto.

Takođe, veliku gledanost bilježi i talijanska serija Čast i poštovanje.

TV Vijesti je od početka ove sedmice počela sa prikazivanjem još jedne popularne serije "Strah od ljubavi" za koju, takođe, vjerujemo da će postići odlične rejtinge.

Vjerujemo da ćete i narednih mjeseci aktivno pratiti program Televizije Vijesti, kojoj već godinama najviše vjerujete.

Bonus video: