Vijesti u pola sedam: Uključenje uživo ispred sjedišta SNP

Kada če najveće novo naselje u Podgorici - Siti kvart dobiti vrtić I ima li izgleda da će se na tom području graditi škola?
0 komentar(a)
Vijesti u pola sedam
Vijesti u pola sedam
Ažurirano: 11.10.2017. 16:35h

U Vijestima u pola 7 pogledajte :

Uključenje uživo ispred sjedišta SNP-a. Da li ima kvoruma za sjednicu Glavnog odbora na koju nisu došle pristalice Snežane Jonice?

Vijeće podgoričkog Višeg suda ukinulo pritvor Branki Milić, jednoj od optuženih u slučaju ,,državni udar". Pogledajte kako je proslavila slobodu i gdje će ubuduće biti smještena?

Kada će u srcu Skadarskog jezera biti izgrađen luksuzni turistički eko-rizort, koji su danas predstavile kompanije “Montenegro rizort”, italijanskI “Picaroti” i indijski hotelski lanac “Oberoj”?

Šta su nakon posjete Novom Pazaru poručili predsjednik Turske Redžep Tajip Erdogan i Srbije Aleksandar Vučić?

Situacija u Kataloniji i dalje najvažnija vijest iz svijeta. Šta je poručio španski premijer Mariano Rahoj predsjedniku Katalonije Karlesu Pudždemonu? Hoće li dijalog donijeti rješenje?

Kada če najveće novo naselje u Podgorici - Siti kvart dobiti vrtić I ima li izgleda da će se na tom području graditi škola?

Donosimo i priču o 19 učenika podgoričke Osnovne škole “21. maj” koji su dobili rijetku i gotovo nevjerovatnu priliku da razgovaraju sa astronautom Međunarodne svemirske stanice.

U sportskom bloku emocije iz Južne Amerike. Kako se slavilo I tugovalo u završnici kvalifikacija za Mundijal u Rusiji.

Više o svemu u pola 7!

Bonus video: