Stijepović o navodima DF da je zamijenio 100.000 dolara: Apsolutna i očigledna neistina

"Očigledno je počela kampanja i tih će fabrikovanih kleveta i neistina biti još više. Nas to neće omesti u našoj namjeri da izborni program za koji su nam dali povjerenje građani da realizujemo", kazao je Stijepović
70 pregleda 0 komentar(a)
Slavoljub Stijepović, Foto: Savo Prelević
Slavoljub Stijepović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.10.2017. 17:49h

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović nazvao je apsolutnom neistinom navode Demokratskog fronta (DF) da je uoči parlamentarnih izbora 2016. u Atlas banci zamijenio 100.000 dolara, koje su kasnije koristile njegovoj Demokratskoj partiji socijalista (DPS) za kampanju.

Čelnici Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić i Milan Knežević optužili su gradonačelnika Podgorice i funkcionera DPS-a Slavoljuba Stijepovića da je uoči parlamentarnih izbora 2016. u Atlas banci zamijenio 100.000 dolara koje su kasnije, kako tvrde, iskorištene za kampanju partije Mila Đukanovića.

Stijepović je, nakon obilaska rekonstruisane dionice puta prema Zatrijepču, rekao kako je očigledno da je počela izborna kampanja u Podgorici, te da cijelo društvo treba da se zabrine kako da se zaštiti od kleveta i laži, kad je već, kako je rekao, dekriminalizovana kleveta.

"To je jedna apsolutna i očigledna neistina. Nadležni državani organ je jasno saopštio svoj nedvosmisleni stav i ja bih povodom tog vašeg pitanja pitao sve nas kako da se svi mi zaštitimo od takvih kleveta i neistina, neprovjerenih, bez ikakvih dokaza, čak i elementarno provjerenih, samo da bi se nekome nanijela šteta. Zaista to je nešto što treba da zabrine čitavo društvo, jer evo mi smo članica NATO, na pragu EU. Očigledno je počela kampanja i tih će fabrikovanih kleveta i neistina biti još više. Nas to neće omesti u našoj namjeri da izborni program za koji su nam dali povjerenje građani da realizujemo", kazao je Stijepović.

Bonus video: