Boje jutra: Poklanjamo karte za koncert Rada Šerbedžije

Svi zainteresovani pitanja mogu slati na boje.jutra@gmail.com ili na Facebook stranicu emisije "Boje jutra"
0 komentar(a)
tinejdžerka, pubertet, djevojčica, Foto: Shutterstock
tinejdžerka, pubertet, djevojčica, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.10.2017. 05:20h

U "Bojama jutra" u srijedu pogledajte:

Kada uđu u pubertet i kasnije postanu adolescenti mnoga djeca se promijene da ih roditelji ne mogu prepoznati. Kako ovaj period vašeg djeteta bezbolno preživjeti, pitamo psihološkinju Varju Kadić. Svi zainteresovani pitanja mogu slati na boje.jutra@gmail.com ili na Facebook stranicu emisije "Boje jutra.

Saznajte da li će i koliko poksupiti taksi usluge u Glavnom gradu. Ekipa "Boja jutra" sa terena se javlja uživo sa taksistima i građanima.

Sezona grijanja se primiče brže nego što su se mnogi nadali, a tokom mjeseca oktobra posebno se zagriju telefoni odžačara. Vjerovanje da susret sa njima donosi sreću široko je rasprostranjeno, što je poznato i odžačaru Vladu Ćetkoviću čiju priču možete pogledati u "Bojama jutra".

Glavne naslove dnevne štampe komentariše Sergej Sekulović, politički analitičar.

Provjeravamo i kako protiče prodaja ulaznica za meč kvalifikacija za SP 2018. između fudbalskih reprezentacija Crne Gore i Danske.

Rade Šerbedžija, jedan od najznačajnijih regionalnih filmskih i pozorišnih glumaca, održaće 5. oktobra veliki koncert u hotelu Splendid u Budvi. Najbržeg gledaoca Boje jutra vode na koncert.

Sportske aktuelnosti prenosi Aleksandar Vučković, urednik sportske redakcije ND "Vijesti".

Uz "Boje jutra" pratite i sve ostale važne, aktuelne i zanimljive informacije iz zemlje i svijeta.

Bonus video: