"NEISTINA JE DA SE BAVIO TRGOVINOM NARKOTICIMA"

Ivana Mitrović: Nije tačno da je Igor Mitrović ubijen zbog nestanka kokaina

"Naši brojni prijatelji i građani Bara znaju da pokojni suprug nikada nije pripadao kriminalnim klanovima, niti se bavio nezakonitim aktivnostima", kazala je između ostalog Ivana Mitrović
315 pregleda 9 komentar(a)
Igor Mitrović ubistvo, Foto: Zoran Đurić
Igor Mitrović ubistvo, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 30.07.2017. 17:31h

Nije tačna informacija da je moj suprug Igor Mitrović iz Bara lišen života zbog navodnog nestanka velike količine droge-kokaina u jednoj od evropskih luka, saopštila je Ivana Mitrović, supruga Igora Mitrovića koji je ubijen 18. jula u Baru.

Ona je reagovala na izjave sagovornika Televizije Vijesti iz policije koji su tvrdili da je Igor Mitrović, naizgled miran i povučen porodični čovjek, ustvari važio za velikog igrača kada je riječ o međunarodnom švercu kokaina.

"Neistina je da se moj, po svemu uzoran suprug i otac bavio trgovinom narkoticima. On nije plovio skoro devet godina, svo vrijeme je živio i radio u Baru podižući zajedno sa mnom naše troje malodobne djece. Ovim obavještenjem vi ste nanijeli ogromnu moralnu ljagu našoj porodici, prije svega dijeci, a i sjenima mog pokojnog supruga. Naši brojni prijatelji i građani Bara znaju da pokojni suprug nikada nije pripadao kriminalnim klanovima, niti se bavio nezakonitim aktivnostima. Ja kao njegova supruga, u institucijama sistema nastaviću borbu za istinu na način što ću u redovnoj procedure zatražiti od nadležnih organa informaciju, da li je i zbog čega moj suprug bio pod mjerama tajnog nadzora i praćen od nadležnih službi", kazala je Ivana Mitrović.

Barska policija došla je prije dva dana do podataka kako izgleda osumnjičeni za ubistvo Mitrovića. Njegov lik zabilježen je na snimku sa jedne od kamera koju su barski inspektori pregledali nakon ubistva.