Boje jutra: Pogledajte kako je protekla prva noć Sea Dance festivala

Sa vama smo od 6.30 časova. Izvještavamo vas iz Podgorice, Tivta, Budve i ostalih primorskih gradova
95 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: TV VIJESTI( ARHIVA)
Boje jutra, Foto: TV VIJESTI( ARHIVA)
Ažurirano: 13.07.2017. 19:15h

U Bojama jutra u petak 14. jula gledaćete:

U jutarnjem programu pogledajte kako je protekla prva noć najboljeg provoda na moru, četvrtog izdanja Sea Dance festivala.

Snimanje prve epizode nove sezone serije "Dojč caffe" je počelo, u naredna dva mjeseca se očekuje završetak snimanja prvih 8 epizoda 2. sezone, čije se emitovanje planira za decembar. I ove godine će biti prisutna brojna glumačka ekipa, a uz stalnu postavku se očekuje gostovanje glumaca iz regiona. Tim povodom gost Boja jutra Zoran Vujović, koji tumači lik Dača Rukole i jedan je od tri glavna aktera.

U Bojama jutra o staroj sportskoj igri – boćanju, koja se već vjekovima igra u mediteranskim zemljama. O pravilima igre u susret 62. Boćarskoj olimpijadi govorićemo s Ivanom Perčinom iz tivatskog BK "Kalimanjac"

Koja se vina piju ljeti, kako se pravilno rashlađuju i serviraju, kako da odaberete pravo vino uz određeno jelo, te jednostavno da uživate u ovom piću u toplim danima, otkriće nam poznati somelijer, Luka Bešić.

Gošća Boja jutra biće i poznata kompozitorka Lana Toković.

Boje jutra vam donose zvuke violine i harmonike nastupom dua Drljan - Desančić koji je, premijerno na 30. Barskom ljetopisu, izveo Vivaldijeva "Godišnja doba". Dina Desančić i Safet Drljan su orginalan spoj koji neobičnim aranžmanima pristupa klasičnoj, ali i popularnoj muzici.

Pogledajte i kako je bilo na otvaranju XVI Don Brankovih dana muzike u ambijentu drevnog Kotora, koji su i ove godine obezbijedili izvođenja vrhunskih umjetničkih imena i reprezentativne programe.

Glavne naslove dnevne štampe komentariše, Milena Perović Korać, ND Monitor.

Sa vama smo od 6.30 časova. Izvještavamo vas iz Podgorice, Tivta, Budve i ostalih primorskih gradova.

Bonus video: