U petak sjednica GO SNP-a

"Na sjednici će biti konstatovana ostavka predsjednika partije – gospodina Srđana Milića. Glavni odbor će takođe odrediti predsjedavajućeg partiji do Kongresa stranke", kazao je Ivanović
6 komentar(a)
Srđan Milić, Foto: Zoran Đurić
Srđan Milić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 14.06.2017. 18:06h

Nakon što je prije 10 dana otkazana, sjednica Glavnog odbora SNP-a bice održana u petak, 16. juna, saznaje Televizija "Vijesti".

Kako je za TV "Vijesti" potvrdio predsjedavajući Glavnom odboru Branko Ivanović, na sjednici će biti konstatovana ostavka dosadašnjem lideru partije Srđanu Miliću.

Sjednica GO ranije je otkazana na zahtjev 15 predsjednika opštinskih odbora, koji su u pismu, upućenom Miliću uoči zakazane sjednice, zatražili da on bude određen za predsjedavajućeg Glavnom odboru do Kongresa. I dok su oni naveli da ogromna većina članstva SNP-a nije saglasna sa Milićevom odlukom da podnese ostavku, iz tabora koji upravo to traži od Milica kazali su da je otkazivanje sjednice bilo nestatutarno i da se pokušavalo dobiti na vremenu, kako bi se odredili nasljednici, podobni dosadašnjem lideru stranke.

Ivanovic je TV "Vijesti" rekao i koja će još tačka biti na dnevnom redu sjednice zakazane za petak.

"Sjednica Glavnog odbora Socijalističke narodne partije održaće se u petak, 16. juna. Na sjednici će biti konstatovana ostavka predsjednika partije – gospodina Srđana Milića. Glavni odbor će takođe odrediti predsjedavajućeg partiji do Kongresa stranke", kazao je Ivanović.

Bonus video: