Ne propustite novo izdanje emisije Star magazin

Sa Vladom Marašem, organizatorom Made in New York Jazz festivala, pričali smo o tome koja sve imena će nastupati na ovogodišnjem izdanju festivala i koliko truda i energije je potrebno uložiti u organizaciju ovako značajnog festivala
0 komentar(a)
Bojana - Star Magazin, Foto: TV Vijesti
Bojana - Star Magazin, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 03.06.2017. 12:42h

U ovom izdanju Stag Magazina gledaoci će moći da uživaju u spektaklu koji su na podgoričkom festivalu City Groove priredili francuski DJ Bob Sinkler i Antoine Clamaran, kultni bend Morčiba i kantautor Džiboni.

Ugostili smo hrvatskog glumca Janka Popovića Volarića sa kojim smo razgovarali na setu filma „Martin“ mladog crnogorskog režisera Bojana Stijovića, u kojem tumači istoimeni lik.

Tu su i muzičar Dejan Cukić kao i pjevačica iz nekadašnjeg sastava „Svi na pod“ Bojana Vunturišević.

Sa Vladom Marašem, organizatorom Made in New York Jazz festivala, pričali smo o tome koja sve imena će nastupati na ovogodišnjem izdanju festivala i koliko truda i energije je potrebno uložiti u organizaciju ovako značajnog festivala.

Saznaćete i zašto spisateljica iz Budve Katarina Šarić, tri romana koja je nedavno napisala, prodaju djela radi preko sajta Amazon a ne izdavačkih kuća.

Glumac Slaven Došlo, koji je tumačio ulogu u filmu „Biser Bojane“ podijelio je sa gledaocima Star Magazina razmišljanje o tome kako mladi glumci uspijevaju da se izbore za komadić glumačkog neba.

Naravno, tu su i neizostavni koktel na bazi Jack Daniel 's-a kao i pica Štraftica iz gastrobara Štrafta.

Bonus video: