Boje jutra: Kada dugovi zastarijevaju?

U okviru rubrike „Djeca odgovaraju“ saznajte šta su najmlađi odgovorili na pitanje „Šta je apoteka“
96 pregleda 0 komentar(a)
advokat, Foto: Shutterstock.com
advokat, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 29.05.2017. 11:20h

Ovog utorka, u okviru rubrike "Savjeti advokata", ugostićemo Sandru Bulatović sa kojom ćemo razgovarati o zastarjelosti potraživanja. Pitanja za našeg gosta u vezi sa navedenom temom možete slati mailom na adresu boje.jutra@gmail.com ili ih postaviti prilikom uživo uključenja u program pozivom na broj telefona 020/404-636. Advokatica Bulatović gostovaće nakon 8h.

Povodom 66 godina Planinarskog saveza Crne Gore u Kolašinu će, od 2. do 4. juna biti održan "Planinski festival". Cilj ovog događaja, u kojem će učestvovati planinari i stručnjaci iz trinaest zemalja, je promocija planinarstva, zdravih stilova života kao i prirodnih i turističkih potencijala Kolašina.

Nizom programskih aktivnosti obilježiće se dvadesetogodišnjica otvaranja nove zgrade Crnogorskog narodnog pozorišta. U sklopu obilježavanja ovog jubileja CNP će, od 31. maja do 10. juna, prirediti i gostovanja narodnih pozorišta iz regiona.

Kotorski festival pozorišta za djecu ove godine organizuje se po dvadesetpeti put. Glavni pozorišni program jubilarnog izdanja festivala, koji će se održati od 1. do 12. jula, kako su kazali organizatori, biće najbogatiji do sada. Publika će moći da uživa u 20 raznovrsnih profesionalnih predstava za djecu i mlade.

U „Bojama jutra“ donosimo priču o programskim segmentima koji će obilježiti ovogodišnje izdanje manifestacije „Podgoričko kulturno ljeto“.

U okviru rubrike „Djeca odgovaraju“ saznajte šta su najmlađi odgovorili na pitanje „Šta je apoteka“.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaćemo sa Edinom Koljenovićem, iz NVO „Građanska alijansa“.

Bonus video: