Boje jutra: Koncerti širom Crne Gore povodom 21. maja

Najbrže gledaoce nagradićemo kartama za neki od filmova koji se nalaze na repertoaru bioskopa "Sinepleks"
190 pregleda 0 komentar(a)
Dan nezavisnosti, Foto: Luka Zeković
Dan nezavisnosti, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 18.05.2017. 12:23h

Trećina crnogorskih adolescenata uzrasta 16 godina potvrdilo je da su u jednoj prilici ispili pet ili više alkoholnih pića. Sa Minom Brajović, šeficom kancelarije Svjetske zdravstvene organizacije, iz koje su istakli zabrinutost što adolescenti sve češće posežu za alkoholom, razgovaraćemo o ovom društvenom problemu.

U "Bojama jutra" govorićemo o Crnogorskoj kulturnoj mreži i nizu aktivnosti koje će ova organizacija realizovati na Cetinju i Žabljaku, s ciljem obilježavanja Dana nezavisnosti Crne Gore.

Sa predstavnicima Turističke organizacije Cetinja razgovaraćemo o koncertima Bijelog dugmeta i grupe Regina, koji će u crnogorskoj Prijestonici nastupiti u subotu 20. maja, povodom Dana nezavisnosti.

U jutarnjem programu TV Vijesti govorićemo i o sedmom Lovćenskom planinskom maratonu koji će biti organizovan u nedjelju 21. maja, a čiji početak je predviđen za osam časova na Ivanovim Koritima.

Treće po redu izdanje "Džada Film Festa" održaće se od 5-11. juna na podgoričkim ulicama. Tema ovogodišnje Džade je sedam kinematografija, koje će biti prikazane u sedam dana na različitim gradskim lokacijama.

U okviru naše rubrike "Djeca odgovaraju" saznajte šta su najmlađi odgovorili na pitanje "Ko je ujna".

Najbrže gledaoce nagradićemo kartama za neki od filmova koji se nalaze na repertoaru bioskopa "Sinepleks".

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaćemo sa Zoranom Radulovićem iz nedjeljnika "Monitor".

Bonus video: