Medojević: Katnić mi se sveti

Medojević kaže da je umjesto NN trebalo da stoji N.M ,tj. inicijali njegovog imena, kao i da već mjesec ima saznanja o tome da će zbog ovog djela biti pokrenut postupak protiv njega
40 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Luka Zeković
Nebojša Medojević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 17.05.2017. 17:05h

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević potvrdio je Televiziji Vijesti da je Tužilaštvo, kako je ironično kazao, napravilo grešku prilikom kucanja imena organizatora kriminalne grupe, osumnjičene za pranje novca.

Medojević kaže da je umjesto NN trebalo da stoji N.M ,tj. inicijali njegovog imena, kao i da već mjesec ima saznanja o tome da će zbog ovog djela biti pokrenut postupak protiv njega.

Medojević to tumači kao osvetu specijalnog tužioca Milivoja Katnića, zbog javno iznijetih tvrdnji PZP o nečasnoj ulozi Katnića na dubrovačkom ratištu, odnosno u Cavtatu, početkom 90- tih.

Uz Momira Nikolića iz Republike Srpske, kao osumnjičeni za pranje novca uhapšeni su Gordan Konatar, ali i tehnički sekretar Pokreta za promjene Željko Šćepanović i direktor te partije Dejan Vujisić.

Oni su tokom saslušanja negirali krivicu.

Posupak protiv njih je pokrenut u oktobru prošle godine kada je policija uhapsila Šćepanovića i Konatara i kod njih tom prilikom pronašla 30.000 dolara i blizu 20.000 eura.

Bonus video: