Devet godina televizije kojoj vjerujete

I u uslovima nelojalne konkurencije, Televizija "Vijesti" uspjela je da stekne i održi gledanost i povjerenje najšire javnosti.
105 pregleda 6 komentar(a)
TV Vijesti
TV Vijesti
Ažurirano: 12.05.2017. 06:42h

TV "Vijesti" danas obilježava devet godina od početka emitovanja programa. Ovo je trenutno jedina domaća komercijalna televizija, koja uspješno opstaje na specifičnom i vrlo zahtjevnom crnogorskom medijskom prostoru - u neravnopravnoj borbi sa TV stanicama sa sjedištem u drugim državama.

Ipak, i u uslovima nelojalne konkurencije, Televizija "Vijesti" uspjela je da stekne i održi gledanost i povjerenje najšire javnosti.

Informativni program televizije "Vijesti", odnosno centralna informativna emisija, Vijesti u pola 7, najgledanija je emisija u zemlji, sa rejtinzima koji ubjedljivo prevazilaze najpopularnije zabavne i serijske programe. Magazin Bez granica godinama bilježi visoku gledanost i povjerenje publike.

Tu su i popularni talk-show Načisto, nova emisija Reflektor, koja se bavi raznim društvenim temama, a u nedjelju veče imate priliku da gledate novu emisiju Direktno.

Jutarnji program – Boje jutra svakog radnog dana vam donosi brojne korisne informacije i zanimljive goste kao i direktna uključenja, a promoviše i mnoge humanitarne akcije. Veliku popularnost stekla je i humanitarna emisija Dnevnica.

Tu su i zabavni sadržaji poput Star magazina kao i bogat dječji program koji se subotom popodne i nedjeljom prijepodne emituje. Gledaocima se nudi i zanimljiv serijski i filmski program, koji će u budućnosti, vjerujemo, biti još raznolikiji.

Redakcija i menadžment Televizije "Vijesti", trude se da i dalje budu istinski medijski servis građana i da opravdaju ukazano povjerenje.

Bonus video: