Vrijeme je da iskoristite svaki vitamin

Koje su dobrobiti zdrave ishrane, koliko se mijenja život sa promjenom ishrane, koji su recepti najbolji i sve praktične savjete, saznajte iz prve ruke
73 pregleda 0 komentar(a)
Delimano, Gordana Šuković, Foto: Delimano
Delimano, Gordana Šuković, Foto: Delimano
Ažurirano: 11.05.2017. 06:43h

Još jedan četvrtak osvježiće nasmijano lice kompanije Delimano - Gordana Šuković, koja će nas obradovati sjajnom ponudom u emisiji „Prva jutarnja trgovina“.

Kao što ste navikli, odmah nakon emisije „Boje jutra“ na Televiziji Vijesti, od 09:30h do 10:00 budite kraj malih ekrana i saznajte zanimljivosti iz svijeta zdrave ishrane!

Jagode, trešnje, maline, višnje... sezona je počela i vrijeme je da se iskoristi svaki vitamin. Naši gledaoci to dobro znaju i upravo na njihov zahtjev i veliko interesovanje ovog četvrtka nastaviće se priča o jednom od najpopularnijih proizvoda na tržištu.

Nutribullet je proizvod koji je napravio revoluciju u kuhinjama širom svijeta, ali i u kuhinjama Crne Gore. Jednostavnost upotrebe, praktičan dizajn i nebrojene mogućnosti kad je priprema obroka u pitanju, učinile su ovaj prozvod neizostavnom opremom svake kuhinje!

Koje su dobrobiti zdrave ishrane, koliko se mijenja život sa promjenom ishrane, koji su recepti najbolji i sve praktične savjete, saznajte iz prve ruke. Gordana će ovog četvrtka ugostiti naše zadovoljne kupce i zajedno sa njima uvesti Vas u svijet zdrave ishrane!

Takođe, specijalna ponuda neće izostati, zato 11. Maja, odmah nakon emisije „Boje jutra“ ostanite kraj malih ekrana televizije Vijesti i saznajte sve o ponudi koju je pripremila Gordana.

Bonus video: