U centru pažnje: Izbori u Herceg Novom i ostale dnevne aktuelnosti

U Bojama jutra pogledajte i priču o nastavnici muzičkog obrazovanja Ljudmili Radović iz danilovgradske Osnovne škole "Vuko Jovović" koja organizuje časove na nešto drugačiji način
108 pregleda 0 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 07.05.2017. 19:22h

U Bojama jutra na Televiziji "Vijesti" u ponedjeljak 8. maja komentarišemo lokalne izbore u Herceg Novom.

Urednik portala "Vijesti" Srdan Kosović analizira i ostale društveno-političke aktuelnosti.

Nakon prvomajskih praznika Prihvatilište za beskućnike u Podgorici primilo je prve korisnike. Provjeravamo šta im je sve obezbjeđeno, koliko dugo mogu boraviti u smještaju, te koliko je beskućnika u Podgorici.

U Bojama jutra pogledajte i priču o nastavnici muzičkog obrazovanja Ljudmili Radović iz danilovgradske Osnovne škole "Vuko Jovović" koja organizuje časove na nešto drugačiji način.

Koje su najčešće komplikacije neliječene upale sinusa, od čega sve zavisi oporavak , koje su najbolje metode liječenja razgovaramo sa dr Vladimirom Ljubićem, ORL specijalistom Kliničkog centra Crne Gore. Ukoliko imate pitanja za doktora pošaljite ih na boje.jutra@gmail.com ili Facebook stranicu emisije "Boje jutra".

U jutarnjem programu i o obilježavanju Svjetskog dana Crvenog krsta. Sjutra ujedno počinje i Nedjelja Crvenog krsta tokom koje će opštinske organizacije prirediti brojne događaje.

Govorimo i o Ljetnjem vojnom kampu za mlade, takmičenju FIRST LEGO liga, IV Trofeju Akademija Plus.

Sportske aktulenosti komentariše Aleksandar Radović, urednik sportske redakcije TV "Vijesti".

Bonus video: