Mujović prijavio napad: Crni "golf" mi je prepriječio put...

Mujović je TV Vijesti kazao da ga je sinoć oko 20 sati na putu do Podgorice, preko Paštrovačke gore, nakon par minuta vožnje sustigao crni “golf četvorka” ...
303 pregleda 0 komentar(a)
Veselin Mujović, Foto: Savo Prelević
Veselin Mujović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.05.2017. 17:46h

Podgoričanin Veselin Mujović sinoć je policiji prijavio da je preživio napad na Paštrovačkoj gori. Mujović je to potvrdio TV Vijesti, napominjući da se ispred svakog ročišta događaju incidenti, ali da ga je ovaj posebno uplašio.

Mujović je uhapšen sredinom februara 2016. zbog optužbi da je Svetozara Marovića prevario za 890.000 eura, nudeći mu pomoć u istragama koje je Specijalno tužilaštvo vodilo protiv članova njegove porodice. Trenutno je na slobodi.

On je TV Vijesti kazao da ga je sinoć oko 20 sati na putu do Podgorice, preko Paštrovačke gore, nakon par minuta vožnje sustigao crni “golf četvorka” koji mu je prepriječio put u trenutku kada je namjeravao da ga pretekne.

Tada je vidio da iz automobila izlaze dva muškarca, od kojih je vozač navodno držao neki predmet u ruci. U tom trenutku, prema kazivanju Mujovića, iz suprotnog pravca naišao je automobil, koji je ablendovao jer je i njegova traka bila blokirana, zbog čega se vozač golfa vratio u automobil, a on je uspio da pobjegne i o svemu telefonom obavijesti policiju.

Jedna policijska patrola sačekala je Mujovića i ispratila ga do Podgorice.

O ovom događaju obaviješten je kotorski tužilac, a u policiji saznajemo da im je Mujović incident prijavio oko 20 sati i 15 minuta.

Bonus video: