Boje jutra: O alimentaciji, Parkinsonovoj bolesti...

Glavne društveno-politicke aktuelnosti komentariše direktorica Centra za istraživačko novinarstvo, Milka Tadić Mijović.
0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Mileva Žurić
Boje jutra, Foto: Mileva Žurić
Ažurirano: 10.04.2017. 13:47h

Kako se utvrdjuje alimentacija, te koji kriterijumi se uzimaju u obzir prilikom utvrdjivanja visine alimentacije, u Bojama jutra pitamo advokata Nikolu Samardžića.

Svjetski dan borbe protiv Parkinsonove bolesti obilježava se svake godine 11. aprila. Saznajte, koliko osoba u Crnoj Gori boluje od Parkinsonove bolesti?

Kompanija Telenor je predstavila novu postpejd ponudu koja omogućava brojne povoljnosti za razgovor među članovima porodice. Pogledajte, šta sve dobijate aktivacijom paketa “Telenor porodica“.

U okviru rubrike „Djeca odgovaraju“ saznajte šta su najmlađi odgovorili na pitanje „Šta sanjaju?

Prerada nafte, skladištenje i maloprodaja u Jugoistočnoj Evropi“ bila je tema konferencije koju je nedavno organizovao Institut za energetiku Jugoistočne Evrope u Solunu. Na konferenciji je predstvljena vodeća grčka naftna kompanija Helenik Petroleum, koja je prisutna i u Crnoj Gori i upravlja brendom „EKO“ odnosno Jugopetrolom. Detaljnije u Bojama jutra.

Glavne društveno-politicke aktuelnosti komentariše direktorica Centra za istraživačko novinarstvo, Milka Tadić Mijović.

Predstavljamo preduzetnički klub „MonteŠtrik“, Gimnazije „Petar I Petrović Njegoš“. Pogledajte u Bojama jutra kako na brz i jednostavan nacin možete spremiti ukusna i zdrava jela.

Bonus video: