Izgradnja kružnog toka na Cetinjskom putu: Najveći dio radova obavlja se noću

"Generalno cijeli ovaj potrez je nama izuzetno važan i zbog naših investicija, a i zbog toga što je ovo postalo novo jezgro grada i potrebno ga je što više rasteretiti", kazala je Maja Krstajić Radoman
5 komentar(a)
Nikšićki semafoi, Foto: Printscreen (YouTube)
Nikšićki semafoi, Foto: Printscreen (YouTube)
Ažurirano: 04.04.2017. 17:24h

Za razliku od jučerašnjeg dana kada je vožnja od raskrsnice za Nikšić i Cetinje do centra grada trajala i do sat vremena, radovi na kružnom toku na Cetinjskom putu danas nisu ometali saobraćaj. Kako bi se prevenirale saobraćajne gužve na ovoj frekventnoj dionici, Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice odlučila je da se najveći dio radova obavlja noću.

"Gradilište ćemo organizaovati da se tokom dana radi u što manjoj mogućoj mjeri, a da se glavni dio radova izvodi u večernjim časovima. Nadam se da će građani imati razumijevanje za eventualne male špiceve, gužve koji će se neminovno javljati i koristim priliku da ih zamolim da koliko je to moguće koriste alternativne pravce“, rekao je Srđan Raičević iz Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice.

U Agenciji za izgradnju i razvoj Podgorice očekuju da će posao biti obavljen i prije 11. maja kada je predviđen rok za završetak radova. Sredstva za izgradnju kružnog toka donirala je kompanija Čelebić.

"Generalno cijeli ovaj potrez je nama izuzetno važan i zbog naših investicija, a i zbog toga što je ovo postalo novo jezgro grada i potrebno ga je što više rasteretiti", kazala je Maja Krstajić Radoman.

Vrijednost radova je 140 hiljada eura.

Bonus video: