Vijesti u pola sedam: Kako je opozicija ispratila formiranje nove lokalne vlasti u NK

Bivši gradonačelnik Berana ,Vuka Golubović i njegovi saradnici,koji su uhapšeni zbog sumnje u zloupotrebu službenog položaja, nakon 72-očasovnog zadržavanja pušteni na slobodu. Koje argumente za takvu odluku, navodi Golubovićev advokat?
0 komentar(a)
Vijesti u pola sedam
Vijesti u pola sedam
Ažurirano: 31.03.2017. 16:31h

U Vijestima u pola sedam pogledajte:

  • Kako je protekla konstitutivna sjednica nikšićkog parlamenta? Kako je opozicija ispratila formiranje nove lokalne vlasti?
  • Bivši gradonačelnik Berana ,Vuka Golubović i njegovi saradnici,koji su uhapšeni zbog sumnje u zloupotrebu službenog položaja, nakon 72-očasovnog zadržavanja pušteni na slobodu. Koje argumente za takvu odluku, navodi Golubovićev advokat?
  • Zašto pokret Otpor Beznađu smatra da je vrijeme da se opozicija aktivnije uključi kako bi se raspisao referendum o ulasku Crne Gore u NATO? Šta kažu u dijelu NVO sektora?
  • Porodice i preživjeli putnici željezničke nesreće na Bioču uporni da se čuje prava istina o uzrocima I krivcima tragedije.
  • Nastavlja se saga o napuštanju,pa vraćanju dvojice crnogorskih rukometaša u reprezentaciju. Šta je uslov Vladana Lipovine za ostanak u nacionalnom dresu?

O ovim i ostalim temama detaljnije u Vijestima u pola sedam.

Bonus video: