Počinju radovi na tunelu Mekavac: Stari put od Cetinja do Podgorice zaleđen i neočišćen

Saobraćaj preko Dobrskog sela će se narednih mjeseci, dok traju radovi u prvoj fazi, odvijati naizmjenično, uz semaforsku signalizaciju, a Dušan Kokić iz Direkcije je za Radio Cetinje kazao da čekanje neće biti duže od 13 minuta
74 pregleda 1 komentar(a)
Dušan Kokić, Foto: Printscreen (YouTube)
Dušan Kokić, Foto: Printscreen (YouTube)
Ažurirano: 03.02.2017. 18:26h

Stari put od Cetinja do Podgorice danas je bio zaleđen i neočišćen.

Ovaj alternativni put će od sledeće nedjelje biti jedini način da iz Glavnog grada stignete do prijestonice i obrnuto.

Iz Direkcije za saobraćaj je ranije najavljen nastavak radova na tunelu Mekavac, na ulazu u Cetinje, zbog čega će saobraćaj na dijelu puta od skretanja za Rijeku Crnojevića, do skretanja za Dobrsko selo, biti obustavljen.

Saobraćaj preko Dobrskog sela će se narednih mjeseci, dok traju radovi u prvoj fazi, odvijati naizmjenično, uz semaforsku signalizaciju, a Dušan Kokić iz Direkcije je za Radio Cetinje kazao da čekanje neće biti duže od 13 minuta.

No, iz Direkcije za saobraćaj, ni nakon dva dana, TV "Vijesti" nije uspjela da dobije više informacija. Direktor Savo Parača nam je u telefonskom razgovoru rekao da je još rano za interesovanje, jer “radovi počinju tek sledeće nedjelje”. Tako smo ostali uskraćeni za tačan dan početka radova i zatvaranja dijela najprometnijeg magistralnog puta, a nije poznato ni da li će alternativni put biti zatvoren za kamione i autobuse s obzirom da je prilično uzak.

Bonus video: