Boje jutra: Postoje li „VIP“ odjeljenja u podgoričkoj Gimnaziji?

Prvi dan radne sedmice je, u jutarnjem programu TV Vijesti, rezervisan za rubriku „Savjeti ljekara“. Ovog ponedjeljka ćemo ugostiti dr Ljilju Musić, načelnicu Centra za kardiologiju sa kojom ćemo razgovarati o srčanim udarima – šta ih izaziva i kako živjeti nakon njih
111 pregleda 2 komentar(a)
Boje jutra NG, Foto: Zoran Đurić
Boje jutra NG, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 29.01.2017. 11:04h

Prvi dan radne sedmice je, u jutarnjem programu TV Vijesti, rezervisan za rubriku „Savjeti ljekara“. Ovog ponedjeljka ćemo ugostiti dr Ljilju Musić, načelnicu Centra za kardiologiju sa kojom ćemo razgovarati o srčanim udarima – šta ih izaziva i kako živjeti nakon njih. Gledaoci će imati priliku da se, u toku gostovanja koje je predviđeno poslije 8 časova, uključe u program i postave pitanje doktorici Musić.

U jutarnjem programu TV Vijesti razgovaraćemo sa direktoricom podgoričke Gimnazije „Slobodan Škerović“ na temu „VIP“ odjeljenja koja navodno postoje u ovoj školi.

Govorimo i o ovogodišnjem, 48. izdanju festivala „Praznik mimoze“, nevladinom udruženju „Starocrnogorski vremeplov“ kao i o Zimskim svjetskim igrama specijalne olimpijade, koje će biti održane u Austriji od 18-24. marta.

Provjerili smo i šta su arheolozi pronašli prilikom iskopavanja kod južne tribine Gradskog stadiona, gdje bi uskoro trebalo da počne izgradnja Trga Republike Argentine.

Prenosimo utiske i sa otvaranja libanskog restorana „Byblos“ koji se nalazi u Podgorici.

Glavne sportske aktuelnosti komentarisaće Aleksandar Radović, urednik sportske redakcije TV Vijesti.

U „Bojama jutra“ i niz aktuelnosti iz zemlje i svijeta, kao i zanimljivosti sa različitih meridijana.

Najbrži gledaoci imaće priliku da osvoje pripejd kartice kompanije M:tel.

Bonus video: