Dnevnik i Meteo centar TV Vijesti najgledanije emisije u zemlji

Nakon decembarskih istraživanja koje sprovodi kompanija IPSOS u saradnji sa crnogorskim Telekomom, Vijesti u pola 7 i Meteo centar su najgledanije emisije u Crnoj Gori, sa rejtingom od 15% i udjelom u gledanosti od skoro 50%.
1124 pregleda 5 komentar(a)
Radomir Kračković, Jelena Rabrenović, Foto: TV Vijesti
Radomir Kračković, Jelena Rabrenović, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 13.01.2017. 08:38h

Koliko je vremenska prognoza važna građanima Crne Gore, pogotovo tokom zimskih mjeseci kada obavljanje vankućnih aktivnosti velikim dijelom diktiraju vremenske prilike, uvjerili su nas naši brojni gledaoci kao i popularnost meteorologa i Meteo centraTV Vijesti.

Diplomirani meterolozi Dušan Pavićević i Branko Micev, kao i diplomirani fizičari Tanja Mirković i Daliborka Bajčeta – Gojković, prepoznatljv su tim TV Vijesti još od njenog osnivanja.

Meteo centar je neizostavni dio informisanja građana Crne Gore o vremenskim prilikama u zemlji i regionu, a kako kažu naši meteorolozi, i van posla sve češće su "na meti" sugrađana koji ih zaustavljaju na ulici, u restoranu ili marketu, kako bi dobili najnovije informacije ili "koji detalj više iz prve ruke".

Vijesti u pola 7 i Meteo centar su najgledanije emisije u Crnoj Gori, sa rejtingom od 15% i udjelom u gledanosti od skoro 50%, pokazuju posljednja istraživanja iz decembra koje sprovodi kompanija IPSOS u saradnji sa crnogorskim Telekomom, što potvrđuje da je televizija Vijesti zadržala višegodišnju prvu poziciju po broju gledalaca informativnog programa.

Posebnu pažnju gledalaca izazvala je dokumentarna emisija Šarići, kokain i Crna Gora:Prećutana priča, koja se našla među 5 najgledanijih sadržaja, a među 10 najgledanijih u decembru našlo se 5 emisija TV Vijesti..

Među 10 najgledanijih, u istom periodu, je i turska serija Pjesma života, trenutno najgledanija u Crnoj Gori, kao i magazin Bez granica.

Detaljne izvještaje o vremenskim prilikama na TV Vijesti možete pogledati nakon svakih Vijesti od 7h do 22h.

TV Vijesti se zahvaljuje gledateljkama i gledaocima na višegodišnjem povjerenju.

Bonus video: