Četvrtak je dan za sreću! Sezona darivanja se nastavlja od 9.30h do 9.45h uz Dormeo i TV Vijesti

Svakog četvrtka tokom januara Dormeo je spremio posebne popuste samo za gledaoce TV Vijesti
64 pregleda 0 komentar(a)
Dormeo, Foto: TV Vijesti
Dormeo, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 05.01.2017. 07:47h

Da su Dormeo i TV Vijesti dobitna kombinacija uvjerili su nas brojni gledaoci i zadovoljni kupci tokom proteklih šest akcijskih prodaja.

Dobre navike se ne mijenjaju pa Dormeo i u Novoj godini nastavlja druženje sa gledaocima TV Vijesti.

No, ako niste iskoristili sve proizvode koji su u decembru bili u ponudi po posebnim cijenama samo za gledaoce TV Vijesti, januar je mjesec za Vas! Dobre navike se ne mijenjaju pa Dormeo i u novoj godini nastavlja druženje sa gledaocima TV Vijesti, I to svakog četvrtka.

Akcijska prodaja proizvoda prepoznatljivog i trajnog kvaliteta se nastavlja i samo oni koji od 9.30h do 9.45h pozovu broj koji će biti ispisan na ekranu TV Vijesti - dobiće specijalni, do sada najveći, popust na proizvod koji Dormeo nudi na velikoj petnaestominutnoj akciji. Pripremite telefone i budite uz TV Vijesti odmah nakon Boje jutra.

Kompaniju Dormeo karakteriše jedinstvena mješavina zabavne kupovine iz fotelje, inovativnih tehnika prodaje, poštovanja najviših standarda sigurnosti za kupce i poklanjanje posebne pažnje svakom pojedincu,a upravo to osiguralo im je vodeći položaj na tržištu. Kompanija Dormeo postoji na crnogorskom tržištu još od aprila 2010. godine i od tada nastoji poboljšavati kvalitet usluge i odgovoriti na sve zahtjeve svojih kupaca. Glavna asocijacija su za miran san, a vrlo često i za dobre ponude i poklone.

Detalje o novim hit ponudama kompanije Dormeo pratite svakog četvrtka u januaru od 9.30h na TV Vijesti.

Bonus video: