Slavi se još 2. januara: Visoki računi i male zarade nas vraćaju u sivu svakodnevnicu

Drugi januar Podgoričani su iskoristili za šetnju po lijepom vremenu. Jedna od najposjećenijih, Bokeška ulica nije bila puna, ali bašte nekih kafića jesu
2 komentar(a)
Podgorica, trg, Foto: Screenshot(TvVijesti)
Podgorica, trg, Foto: Screenshot(TvVijesti)
Ažurirano: 02.01.2017. 18:12h

Još veceras će se slaviti, a onda slijedi suočavanje sa najdužim mjesecom u godini i realnošću u kojoj vas visoki računi i rastezanje malih zarada, brzo vrate u više sivu nego ružičastu svakodnevnicu.

Neki od stanovnika Podgorice rekli su da i za ovu boljku ima lijeka: rad i osmijeh.

Nakon novogodišnje euforije, sve se polako vraća u normalu. Još se prepričava gdje je ko bio 31. i prvog. I oni koji su ostali kod kuće i oni koji su tražili zabavu napolju, zadovoljni su.

"Baš je bilo prijatno, kod sestre i zeta sam bio", kazao je jedan od građana Podgorice.

"Ja sam se baš fino provela, bila sam u Budvi, bio je prelijep doček, svake godine sam tamo i uvijek je prelijepo. Zašto ne Podgorica? Ne znam, ovi izvođači ovdje mi nisu bili baš najbolji, zato", rekla je jedna građanka Podgorice.

Drugi januar Podgoričani su iskoristili za šetnju po lijepom vremenu. Jedna od najposjećenijih, Bokeška ulica nije bila puna, ali bašte nekih kafića jesu. Jedini veći supermarket u centru kao i uvijek radi.

Vrijedno su radili i radnici koji do sutra ujutro treba da razmontiraju binu na Trgu nezavisnosti. Slijede Božić i pravoslavna Nova godina i januar kome kad stignu računi, čini se kraja nema…

Bonus video: