Arnautović se izvinio Albancima i Makedoncima zbog psovanja i vrijeđanja

"Želim da se izvinim mojim prijateljima posebno iz Sjeverne Makedonije i Albanije, zbog teških riječi izgovorenih pod emocijama. JA NISAM RASISTA, imam prijatelje u skoro svim zemljama i poštujem različitosti", naveo je Arnautović

8856 pregleda 28 reakcija 28 komentar(a)
Marko Arnautović i Alioski nakon meča, Foto: Reuters
Marko Arnautović i Alioski nakon meča, Foto: Reuters

Marko Arnautović, austrijski reprezentativac srpskog porijekla, izvinio se zbog psovanja igrača Sjeverne Makedonije, nakon gola koji je postigao juče u meču Evropskog prvenstva.

Arnautović se poslije gola okrenuo prema Ezgjanu Alioskom i na srpskom jeziku mu uputio tešku psovku.

"J... sam ti majku šiptarsku", moglo je da se pročita sa njegovih usana.

Reprezentativac Austrije danas je uputio izvinjenje.

"Želim da se izvinim mojim prijateljima posebno iz Sjeverne Makedonije i Albanije, zbog teških riječi izgovorenih pod emocijama. JA NISAM RASISTA, imam prijatelje u skoro svim zemljama i poštujem različitosti", naveo je Arnautović.

On je ranije isticao da ne mrzi nikoga.

"Srbin sam, ali ne mrzim ni Bosnu, ni Hrvatsku niti bilo koju drugu slovensku zemlju. Razumijem da ljudi na Balkanu i dalje misle da smo u ratu, ali za mene rat više ne postoji. Svima želim sve najbolje i ne želim da govorim o ratu", rekao je Arnautović 2018. godine pred duel sa Bosnom i Hercegovinom.

Šta se dogodilo juče, to samo on zna, a i poznato da je Arnautović fudbaler prilično kontroverznog i buntovnog ponašanja

Bonus video: