Pak poručila američkoj ambasadorki u CG: Otvorite širom oči i sagledajte kompletnu sliku

Pak je reagovala na tvit, koji je u petak okačila Rajzing Rajnke. Američka ambasadroka tada je proučila da je zabrinjava hapšenje Nikšićanina Milije Goranovića, do kojeg je došlo jer je na Fejsbuku poručio direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću - “ne prdnjavi prdnjavo ljudska”
24761 pregleda 17 komentar(a)
Doris Pak, Foto: Twitter, Twitter
Doris Pak, Foto: Twitter, Twitter
Ažurirano: 26.01.2020. 11:06h

Predsjednica žena Evropske narodne partije, Doris Pak poručila je američkoj ambasadorki u Crnoj Gori, Džudi Rajzing Rajnke da širom otvori oči i sagleda kompletnu sliku u Crnoj Gori, jer nikada nije kasno da se prepozna realnost.

"Nikada nije kasno da se prepozna realnost. Ali molim Vas, otvorite širom oči i sagledajte kompletnu sliku. u Crnoj Gori. Korupcija, izborne prevare, zarobljeni mediji i novinari, koji su u opasnosti", poručila je Pak američkj ambasadorki u Crnoj Gori.

Pak je reagovala na tvit, koji je u petak okačila Rajzing Rajnke. Američka ambasadroka tada je proučila da je zabrinjava hapšenje Nikšićanina Milije Goranovića, do kojeg je došlo, jer je na Fejsbuku poručio direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću - “ne prdnjavi prdnjavo ljudska”.

“Ovo me stvarno zabrinjava. Javne ličnosti se rutinski kritikuju i čak vrijeđaju - to im je dio posla. Ali ipak na kraju svega, moramo da branimo pravo na slobodu izražavanja. To je fundamentalno za demokratiju”, napisala je Rajzing Rajnke na Tviteru.

Goranović je kažnjen sa 500 eura zbog pomenutog komentara na tekst u kojem Veljović ističe: “Bezbjedni smo jer smo protjerali kriminalce iz Srbije”.

Bonus video: