U BOJ ZA ŠUPAK SVOJ

Može li hodža biti šupak meraklija?

"Ako je hodža, onda nije gej, pulsira u ušima zbunjenih čitalaca vjerujućih. Opet, ako je pederčina, neka je, ali ne može biti hodža. Pu, majku mu, lijepo piše da je hodža, mršti se homobalkanikus. I to u tamo nekoj džamiji u Parizu"
455 pregleda 86 komentar(a)
hodža gej
hodža gej
Ažurirano: 28.07.2016. 09:54h

Dolazi nam sudnji dan. U petak. Tako kažu "čitači" Biblije i ostale naučne fantastike. Ovo nije tekst o Bibliji, ali jeste o fantastici. Nenaučnoj. I još ponečemu.

Evo, juče smo saznali da je izvjesni Ludovic-Mohamed Zahed hodža, a opet i gej.

Ma može li to biti, pita se skoro svako vjerujuće čeljade na Balkanu? I ono što se u Isusa kune i ono što mu je Muhamed na srcu, a i ono sa Davidovom zvijezdom vodiljom.

Ako je hodža, onda nije gej, pulsira u ušima zbunjenih čitalaca vjerujućih. Opet, ako je pederčina, neka je, ali ne može biti hodža. Pu, majku mu, lijepo piše da je hodža, mršti se homobalkanikus. I to u tamo nekoj džamiji u Parizu.

Sreća da je u Parizu, misli se vjerujući pobro. Tamo i jeste ološ. Zato lete u nebo. Ovdje kod nas sve fine neke hodže. Ma fini i popovi i fratri.

Istina, 'oće poneki da kresne dijete, napravi orgije, pronevjeri pare, pozove na rat, blagosilja krvnike i koljače, sam nešto prikolje, 'oće sjesti u mercedesa i audija, voli raskošan život, dvorce, bazene, avione, kamione, džakuzije...'oće to naši sveštenici, ali pederi nisu.

Malo se omrse, da narod ne zna, ali pederi jok.

I sve te svete knjige...Šta sa njima? Nigdje ne piše da treba ubiti pedera. Piše, doduše, da treba zatirati sjeme i pleme, ubijati djecu, žene, paliti i istrebljivati, potope slati...Majku mu, onda je nekako prirodno ubiti pedera.

A, ako ga ne možeš fino zakonski roknuti, kao u Saudijskoj Arabiji, onda neko malo noćno kamenovanje ili neki sličan aranžmančić uvijek može pasti.

Jer, upamtite, naši najveći problemi nisu bijeda, besposlica, besparica, alkoholizam, PTSP, nacionalizam...Jok!

Naši najveći neprijatelji su pederi. Ujedinjeni pod zastavom duginih boja pod pokroviteljstvom vjerovatno Soroša i ostalih zlotvora podrivaju naš vjekovni mirni i stabilni ratno-koljački burazerski sistem.

Oni bi da mirno žive, da usvajaju djecu, da rade, da zarađuju, da budu članovi društva, da religiju praktikuju, da budu sveštena lica???

E, neće moći ove noći (a, u nas je uvijek noć).

FEJSBUK Heroji na braniku šupka

Izvjesni napredni FB mislilac Mehmed Kukavica veli: "više volim Netanjahua u svom džematu i Hitlera neg ovog."

Vidite, on je ujedinio svoje idole iz Izraela i Njemačke i zajedno sa njima kroz vremensku rupu krenuo u borbu protiv gejeva, pedera, šupak efendija i šupak meraklija. A, u kurac krasni, dojadilo Mehmedu više to guzodajstvo, pa je zastavu sa zvijezdom i polumjesecom uvezao sa svastikom i davidovm zvijezdom. Jer, treba početi odlučni boj. Za šupak svoj.

I nije to jedini heroj i mislilac. A, ne! Čitava plejada briljantnih umova je tu.

Samo mali kroki:

Sale Afgan: Sve to treba po kratkom postupku...

Ada Mis: kiametski dan

Esad Rovcanin: Joj hodze i govana

Emir Bilalic: Nemoj pricat hodza. Ne mozes bit hozda I gay mozes samo biti pederčina

Fadil Softić: kao takav nemoze biti Hodža ali na drugoj strani Popovi i Svećenici su žešći "Pederčine" X njih krešu se kao more Mršave Svinje.

Azra Imamovic: Da li ste vi svjesni koliko ste debilni??? Da imate ista u mozgu ne bi objavljivali ovakve besmislice.

Imamo ovdje sijaset želja čestitki i pozdrava, prijedloga, ideja, zanimljivih poređenja i nekakvog kresanja mršavih svinja od strane mora. Šta god to značilo.

Homofobija, bolest najmilija

A, sad ozbiljno. Stepen homofobije, vjerske i rasne netrpeljivosti, zatucanosti, nedostatka sagledavanje realnosti, odsustva empatije, zdravog razuma i izostanka tolerancije u ovoj zemlji, prevazilazi kosmičke barijere.

Neki Ajnštajnu pripisuju izreku da su samo Kosmos i ljudska glupost beskonačni, no da za beskonačnost kosmosa nije siguran. E pa lokalna homofobija prevazilazi i glupost i Kosmos i zaslužuje da dobije novo ime, koga nema u rječnicima.

Dragi ljudi, bog vas u šumu okrenuo, zar stvarno nemate prečeg posla nego da žuč svog mizernog i bijednog života istresate po hodži iz Pariza koga nikada u životu vidjeti nećete. A, sve u ime narečenog boga.

Zar stvarno jedan čovjek koji propagira jednakost i ljubav, koji ima otvorene poglede i koji ima, što je važnije, hrabrost da ne krije svoju seksualnost, predstavlja bilo kakavu opasnost po vas??? Ukoliko vam je gej hodža iz tamo nekog Pariza prijetnja, pod hitno zaronite u svoju podsvijest, preispitajte stanje uma i svoju odistinsku seksualnu orijentaciju.

Nema ničega sramnog u kulturi heteroseksualizma i homoseksualizma, ukoliko one nisu nasilne i ukoliko poštuju drugog, drugačijeg i različitog. Tome nas uče drevne istočnjačke i antičke civilizacje. Da, upravo one civilizacije koje su porodile tri abrahamske religije ljubavi, u čije ime bi vi sad da ubijate, kamenujete i protjerujete drugačije od sebe.

Stvarno, šta vam je do toga?

Poslušajte savjet mudrog čovjeka:

"Gledajte, ako imate posao i budućnost, onda vas se jednostavno ne tiče ko je s kim u krevetu"

Ludovic-Mohamed Zahed, hodža, dobri musliman i homoseksualac

Autor je novinar i kolumnista BUKA portala. Možete ga naći na Twitteru @dijalekticar

Preporučujemo za Vas