PRAVILA BORDELA (6)

Grend slem

A.N., brat po oružju ugledne Bjelopoljke I.Š. i najbolji kadar kontroverzne šefice programa R.R. nudi važnom gostu servis za njegov smeč. To radi na tako suptilan način da nadmašuje najboljeg servera u Evropi, kontroverznog Pavinopoljca D.Š.
87 pregleda 16 komentar(a)
stepenice (Novina)
stepenice (Novina)
Ažurirano: 01.10.2015. 06:03h

Alo... Čujemo li se... Sjećate se čuvene fotografije iz uglednog parlamenta kada na pomenuti način osmi padež od gradonačelnika provjerava stanje svog podpazuhlja. Nije mogao da se sjeti da li je i tog jutra, nakon obaveznog tuširanja, prešao po navedenom mjestu neutralnim miomirisom iz kontroverzne familije Nivea. Pa da provjeri, ugledni gradonačelnik, pred svim poslanicima, podiže ruku i zari nos u navedenu tačku… Fotografija nije registrovala reakciju i izraz lica Akuzativa od osmog padeža, ali čim je ostao u stolici, mora da je sve bilo u redu. I da je ugledna Nivea i tog jutra odradila posao.

Na sličan način, po sistemu “čujemo li se”, ili može i “ključ u ruke”, kontroverzni A. N., još jedan aktivista uglednog servisa R.T.C.G. pokušava pomoći zamjeniku predsjednika, uglednom Mojkovčaninu D.M. Brat po oružju ugledne Bjelopoljke I.Š. i najbolji kadar kontroverzne šefice programa R.R. nudi važnom gostu servis za njegov smeč. To radi na tako suptilan način da nadmašuje najboljeg servera u Evropi, kontroverznog Pavinopoljca D.Š. Iskusni i baš zato ugledni Mojkovčanin D.M. međutim predlaže da umjesto smeča odrade ritern, kako bi se nepomeniku poslala dovoljno jasna poruka. “Ti ga pomeni ako tebi to nešto znači, a ja ću ostati neutralan, bez ulaženja u detalje”! Veći je šampion ugledni D.M. od Novaka Đokovića. Iako se nijesam bavio detaljnije istragom o kome se radi, glavu dajem da je kontroverzni A.N., aktivista javnog RTCG i brat po oružju ugledne Bjelopoljke I.Š., mislio na vrhovnog Ivicu ili specijalnog Katnića.

Ali, dok istraga ne utvrdi pravu istinu, nama ostaje da uživamo u najboljim sudijama koje Evropa ima. Za razliku od tužilaštva, koje nam je crn obraz, i kome svako malo padaju optužnice. O tome svjedoči posljednji slučaj podizanja neosnovane i sramotne krivične prijave protiv nezavisnog Pinka i uglednog menadžera iz Suve Reke ili Zvečana, kontroverznog Pećanca G.R. Šta bi se sve moglo desiti Farmi i mnogobrojnoj publici, Kristijanu dok spava ili Šešelju dok sanja, da se na tom nečasnom putu Specijalnog Katnića nije ispriječila ugledna sutkinja Ž. J. Nakon duboke i kontroverzne analize, u kojoj su joj pomogli i svi članovi uglednog Vrhovnog suda, profesionalna i Kodeksu posvećena Ž.J. donijela je jedino moguću i najpravičniju odluku u Evropi - odbija se! Bravo joj ga! Odbija se prijava Specijalnog, protiv menadžera naše Farme, koja sve više liči na onu Orvelovu, jer ugledna sutkinja Ž.J. konstatuje da se postupanje kontroverznog Pećanca i njegove TV “ne može okarakterisati kao zlonamjerno ili u suprotnosti sa etičkim pravilima novinarstva”! Ovaj nalaz treba sačuvati zbog budućih generacija sudija koji će se na njemu učiti kako se gradi najbolje sudstvo u Evropi...

Mogu zamisliti šta bi ugledna sutkinja Ž.J. odlučili da je prijava Specijalnog glasila na ime direktora ili urednika Vijesti! Uostalom, već smo vidjeli. Kako je ugledno sudstvo objeručke prihvatilo prijavu tužiteljke Sanje J. protiv kontroverznih dobrovoljaca iz Nikšića koji su ničim izazvani priznali da su napali sramotnog Vasojevića Ž.I. iako ga nikad u životu, prije tog suočavanja na najboljem sudu u Evropi, nijesu vidjeli. A kamoli udarili. Da je ugledna Podgoričanka Ž.J. u pravu, mogli smo se uvjeriti još više u slučaju glavnog urednika kontroverznih Vijesti, uglednog Pivljanina M.J. Poslije detaljne analize, kao u slučaju farmera G.R., najbolje sudstvo u Evropi je odlučilo da prihvati falsifikovanu prijavu najuglednijeg VDT u Evropi i Maloj Aziji, Podgoričanke R.Č. I da drži uglednog M.J. dvije godine na optuženičkoj klupi. Bravo im ga.

Ali, više nema šale sa Briselom. Vladavina prava i nezavisnost pravosuđa su imperativ. Koji mi, sudeći po izjavama zvaničnika, dostižemo brže i bolje nego Novak Đoković grend slem titule. Reforme su, dakle, u punom zamahu, pa je zato ono što je kod istih sudija i predsjednice najboljeg suda bilo moguće prije godinu, dvije ili pet, danas prosto nezamislivo. No pasaran! Čak i ako iza prijave stoji glavom i bradom strašni Specijalni! Ili je baš zato tužba odbijena?! Kako bi se VDT i Specijalnom poslala poruka. Da smanje doživljaj. I da ne udaraju na najbliže. Može Sveto i Budvani, može Pavićević i Barani, ali Pećanac G.R. i naša Farma - to je već mnogo krupna riba. Za naš DPS, naš Nikšić, novi bazen, oslobođenog R.R. i kontroverznog vođu M.Đ. Ko udari na Pink M, Pink 2 ili Pink 3 - ruka mu se osušila, a jezik mu se pregrizao. Da ne može da glasa, niti da kritikuje - ovu vlast, velikog vođu, Nikšić, novi bazen, stazu za bicikliste, uglednog vlasnika Rudnika i orden Novaku Đokoviću.

Čudo su metafore. O njima će se učiti na uglednom, iako tek formiranom, Filološkom fakultetu. Pod rukovodstvom još jednog krkobabića, uglednog Vasojevića D.B. Pa ko sad može da kleveće i laže kako je ugledni D.B. još jedan drago đurović izašao iz poznate kuhinje crmničkog Džejmija Olivera, prvog krkobabića, Starovarošanina D.P. Dakle, sasvim slučajno i mimo bilo kakvog plana, ugledni profesor D.B. pao je u nemilost kontroverzne rektorke R.V., takođe iz crmničkog sela krkobabići. Vođena motom neprijatelju ni zrno žita, Hurem je uglednog opozicionara i nesuđenog gradonačelnika, kaznila pozicijom dvorskog dekana. Hvala kontroverznoj R.V. što nam je pomogla da shvatimo kako je i zašto pala Podgorica! U ruke uvaženog Ganga i njihovog kandidata čuvenog Akuzativa, osmog padeža. Zato neka je sram predsjednika parlamenta i uglednog Kotoranina R.K. koji ne zaklapa o političkoj korupciji! Kao da ne vidi što i njegov koalicioni drug, kontroverzni Mojkovčanin D.M., da su i kriminal i korupcija pobijeđeni. Nek’ je vječna Crna Gora.

Bonus video:

(Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrici "Kolumne" nisu nužno i stavovi redakcije "Vijesti")