KOMENTAR

Nećete spasiti redova Milenka

Podnijeću prijavu protiv članova Rabrenovićeve porodice, Jasavića, Stojkovića, Ašanina, Veljovića i Medenice
219 pregleda 4 komentar(a)
Milenko Rabrenović, Foto: Savo Prelević
Milenko Rabrenović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.03.2015. 19:15h

Poslije četiri godine od prijetnji, opstruiranja istraga i bezbroj sudskih ročišta, čovjek bi jedino mogao da pomisli da je policajac Mića Rabrenović mnogo moćan. Cijela “mašinerija” stavljena je u funkciju sakrivanja i obesmišljavanja dokaza protiv njega. Od istrage protiv njega zavisilo je postavljenje direktora policije i tajne službe.

Za istragu protiv njega direktno se kod tužioca “interesovala” predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medinica i direktno je zbog njega prijećeno osnovnom tužiocu. Da se čovjek smrzne od straha. Znam da je policajac Mića svjestan da cijela ova nevjerovatna i sramna storija i borba za njegovu kožu nije bila zbog njega.

On, Stojković, Jasavić i ostala družina puki su izvršioci naloga kontroverznog Veselina Veljovića, uznapredovalog sekretara i uzdanice vlasti. Njegova je koža bila na bubnju. Zbog njega se nije moglo dozvoliti da po zakonu odgovaraju oni koji su zakon kršili jer bi njihova odgovornost dovela do njegove.

Unaprijed se izvinjavam porodici policajca Miće, ali ništa drugo mi ne preostaje nego da optužim njegovog starog oca, suprugu i sina jer je telefon sa koga je prijećeno meni i mom djetetu bio i u njihovim rukama. Neka se Rabrenovići na porodičnom sastanku dogovore ko je prijetio. Sumnjam da će im se zbog toga izviniti Veljović koji ih je u sve ovo drsko i bezobzirno gurnuo i zloupotrijebio ih.

U istom paketu podnijeću krivičnu prijavu i protiv policajaca Jasavića, Stojkovića, Ašanina, ali i njihovog tadašnjeg glavnokomandujućeg Veljovića. Oni neka se između sebe dogovore ko je što radio, a ko je što skrivao i ko je doveo u policiju dobrovoljca Milana Grgurovića, da bi sakrio policajca Miću.

Tužilaštvu ću sa velikim zadovoljstvom ukazati na dokaze o njihovom činjenju i nečinjenu, sa istim žarom kojim sam im ukazala na policajca Miću. Neću, naravno, preskočiti ni predsjednicu Vrhovnog suda jer je od velike važnosti da se utvrdi koliko je dugo trajalo njeno “interesovanje” koje je pokazala na početku.

Moćna je, uticajna i opasna ta grupacija. Moram da priznam, uplašila me njihova drskost, beskrupuloznost i bezobrazluk. Da čovjek prosto zanijemi. Ali, polako, ne žurimo nigdje. Kažu, pravda je spora...

Bonus video:

(Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrici "Kolumne" nisu nužno i stavovi redakcije "Vijesti")