NEKO DRUGI

Lond(r)on

Predavanje pod nazivom "Next year this time we'll be millionaires" ("Sledeće godine u ovo vreme bićemo milioneri") izazvalo je nezapamćeno interesovanje širom Londona, naročito obožavalaca iz londonskog predgrađa Pekam, tako da će sledeći put organizatori za svaki slučaj zakupiti stadion Vembli
0 komentar(a)
Aleksandar Vučić, Foto: Betaphoto
Aleksandar Vučić, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 01.11.2014. 09:13h

Srećan sam zbog činjenice što je Srbija u situaciji da je njenog premijera moglo da prati više ljudi nego 15 nobelovaca koji su tu govorili - izjavio je za RTS u svom omiljenom trećem licu jednine, šesnaesti nobelovac koji je govorio na prestižnoj Londonskoj školi za ekonomiju, Naš Nobelovac. Tako da znate - ako u ukrštenicama ubuduće naiđete na pitanje pod vodoravno - "inicijali našeg nobelovca", ne upisujete I.A., već A.V.

Predavanje pod nazivom "Next year this time we'll be millionaires" ("Sledeće godine u ovo vreme bićemo milioneri") izazvalo je nezapamćeno interesovanje širom Londona, naročito obožavalaca iz londonskog predgrađa Pekam, tako da će sledeći put organizatori za svaki slučaj zakupiti stadion Vembli, javio je prestižni RTS. Najveće interesovanje vladalo je za deo predavanja o bezbolnom smanjenju penzija, pod nazivom: "Only fools and horses work for a living" ("Rade samo konji i budale").

Ipak, u sklopu svetske zavere protiv Našeg Nobelovca, istog dana kada je održano predavanje, sud je vratio pasoš Miškoviću, samo da bi on mogao da otputuje u London i postavlja provokativna pitanja Našem Nobelovcu, javio je Pink. Mišković se prerušio u studenta-prorektora, ali je već na pola predavanja svima bilo jasno da se radi o studentu-provokatoru, javio je Informer u specijalnom izdanju o zaverama protiv Našeg Nobelovca koje se zove "Od drona do Lond(r)ona". Taj list je otkrio i da je provokatoru pomogla britanska tajna služba MI6, koja je u vlasništvu Miškovića. Jerbo je očigledno da je "MI" skraćenica od Mišković.

- Da li je tačno da vaš mlađi brat Rodni ima firmu? - bilo je prvo pitanje studenta - provokatora. - Rodni!? Moj brat se ne zove Rodni. Otkud vam to? - Dobro, kako god da se zove - je l' ima firmu? - Vidite, to je laž! Mom bratu su ukrali identitet i registrovali fantomsku firmu "Trotter Independent Trading - New York, Paris, Peckham", koja radi pod geslom: "Porez smo poslali poštom". - Ali vi ste 2008. kada ste se dvoumili između Šešelja i Tome izjavili da ćete možda bataliti politiku i "pomagati bratu oko firme". Evo dokaz iz novina! - Da, da, ali ja sam zapravo mislio da ću da pomažem bratu oko fantomske firme. To je bar svima jasno - uzvratio je Naš Nobelovac, kome su izgleda u to vreme takođe ukrali identitet, jer uopšte ne liči na sebe.

Potom su studenta-provokatora izbacili iz sale, a za reč se javio Sandulović Nikola, po zanimanju bivši dečko Slađe Đogani, što je drugo najpopularnije zanimanje u Srbiji posle zanimanja - bivši muž Goce Tržan. On je mahao nekim DVD-ijem.

- Dame i gospodo! Želeo bih da ukažem na cenzuru koja vlada u Srbiji! Na ovom disku je prva epizoda zabranjenog rijalitija "Đogani" gde moja bivša devojka Slađa glumi Sladžu - vikao je besno taj bivši. - To nije tačno - rekao je Naš Nobelovac: "Ja sam lično stvorio sve uslove da ta emisija počne sa emitovanjem nedeljom od 21 sat na TV B92. Ali, to je, znate, privatna televizija i ja zaista ne znam zašto prva epizoda 'Đoganijevih' kasni". - Uostalom, pitajte Slađu i Đoleta Đoganija da l' sam ja njih ikada zvao da bih uticao na koncepciju rijalitija "Đogani"? - poentirao je Naš Nobelovac. Kada je iz sale izbačen i bivši dečko Slađe Đogani, te svi ostali provokatori koji su čarter letom iz Srbije doputovali u London specijalno za ovu priliku, u sali su konačno ostali samo iskreni poštovaoci ekonomske doktrine Našeg Nobelovca, javio je Pink. - Uh, kakav dan! Dobro je da penzioneri nemaju pare da putuju u London - tešio se u sebi Naš Nobelovac, konačno sam.

(danas.rs)

Bonus video:

(Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrici "Kolumne" nisu nužno i stavovi redakcije "Vijesti")