PRAVILA BORDELA (76)

Ktr-S 235/17! Pogodi ko je!

18368 pregleda 10 komentar(a)
Brajović, Foto: Boris Pejović
Brajović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 18.11.2019. 07:58h

Nije Ivo Bidon. Jer mu ne vidim ništa na leđima, a kamoli bidon. Nejasno je takođe iz saopštenja SDT-a da li baš svaki put kad se svira himna drži šaku na srčanom mišiću.

Ktr-S 235/17 nije ni Migo Školski! Pošto nidgje nema koverte. Ponio je Murinjo u Barjamovicu i izazvao prekid meča. I već deset mjeseci lomi Šefa koji je u nedoumici da li da Migu da nogu ili ne. Što ti je Milesova prokleta odgovornost. Za razliku od one Pažinove koja je objektivna.

Nije ni Milo Prvi sigurno iza pomenutog broja. Jer ako je Ana van svake a posebno udaljene sumnje, kako može biti kriv, a kamoli odgovoran, njen brat. I njegova rivolving kartica. Koja uz to ima duplo pokriće. I od Duška i od Blaža. Bra’o im ga, rekao bi Murinjo. Ktr-S 235/17 nije ni inspektor Bošković, a kamoli njegov friend Juretić. Jer oni su reketirali po Budvi tek u prvoj polovini 2019. Tada su makar prvi put snimljeni. Dok je ovaj mogući reket počinjen mnogo ranije. To što je građevinski dvojac već u pržunu, a Ktr-S 235/17 još uvijek na slobodi, uopšte ne čudi. Jer, za prve imamo video uradak a za drugog samo plac.

Iza famoznog broja nije ni slučaj Ivica, the best man. Ne samo zato što je on najbolji, već i zbog toga što je prema tvrdnji kurira Nena on obična lutka. A Murinjo goni samo velike ribe.

Pogodi ko je, kaže mi Specijalni. A ja mu odgovaram: Ne znam ko je, ali znam ko nije. Dakle, Ktr-S 235/17 nije ni Vesna Treća. Ona je u stvari Prva, ali je u trećem mandatu. Koji svi zovemo drugi. Naime, Vesna je prodala zemlju kućnom prijatelju iz Kolašina, a ne kao ovaj Nepomenik iz Skupštine, neznanom junaku iz Beograda. I Vesna kaže da je cijena bila ispod tržišne, čak toliko da je našla djecu uplakanu kada se kući pojavila sa samo jednom kovertom od 140 hiljada. A ne kao Migo sa dvije.

Nije ni sorošoid Medeni. Naime, monografija koju je, po predanju Specijalnog, vozač V. R. predao na recepciji Premijera, nije imala celofan. A za specijalnog i domaćina Istine žive, monografija bez celofana je isto što i snimak bez početka i kraja. Dakle, nije dokaz. Na kraju, red je da prepoznamo ličnost koja se krije iza broja Ktr-S 235/17. U stvari, sam se otkrio. I sve priznao. I da je imao rivolving karticu Di Keja i da je nije štedio. Kao da je službena a ne Duškova. Otuda na njoj debeli minus. Priznao je, kao i da ga je pokrio đedovinom. Nepomenik se, istina, nije bavio političkim performansom oko cijene zemljišta koja je ispala 16 puta veća od one po kojoj je prodao plac preko puta. Ruku na srce, nema šta da Ktr-S 235/17 priznaje, jer kako sam kaže - to svi znaju i ja nemam tu šta da krijem. Jedno Specijalni leži i pravi se mrtav. Od 2017.

Svi se međutim pitamo zašto Murinjo izviđa Ktr-S 235/17 duže od dvije godine ako je osumnjičeni sve priznao?! Odgovor je jasan. Neko bi da izazove vulkan! Što je u stvari drugo ime za hibridni rat koji se uveliko vodi protiv Montenegra. Ali mi to ne osjećamo. A sada riječ ima poslanik Predrag Sekulić. Neka se pripremi Ranko Krivokapić.

A ja odoh da se raspitam gdje se izgubi Ivan Brajović, šef parlamenta. Nakon sajber udara poslanika Konjevića. Da li je otišao do Sava Kentere da mu prijavi napad?! I Rusa Raška K. koji je 2015. bio u Moskvi čitav dan i sasvim je moguće da se sreo sa Mandićem i Kneževićem. A gdje su oni, tu su i Šišmakov i Popov. Ili je Ivo Vulkan skoknuo do Specijalnog da mu prizna kako je Ktr-S 235/17 u stvari on?! Ili je prosto svratio do vulkanizera da vidi da li su mu sve gume izdušile ili samo prednja lijeva.

A možda ništa od svega toga. Biće, u stvari, da je Ivo Vulkan hitno morao da izađe jer ga je zvao Veliki majstor iz zajedničke im Lože da mu kaže da ne brine, da će ubrzo i Murinjo primiti svjetlost, čime će i izviđaj biti okončan na obostrano zadovoljstvo. Bravo ti ga, Aco.

Bonus video:

(Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrici "Kolumne" nisu nužno i stavovi redakcije "Vijesti")