PRAVILA BORDELA (89)

Ni otet, ni drogiran, a ime mu Stevan

“Nisam otet ni drogiran, podržavam inicijativu Crnogorske”, reče zaštićeni odbornik S. Džaković i pozva Purka da ga pita da li je Crnogorska oteta i drogirana?! Jer on, Stevan, nije. “Ja samo podržavam vašu inicijativu”, pojasni Stevan Purku.

22911 pregleda 104 reakcija 24 komentar(a)
Džaković okružen odbornicima DPS-a, Foto: Arhiva Vijesti
Džaković okružen odbornicima DPS-a, Foto: Arhiva Vijesti

Nisam otet ni drogiran, podržavam inicijativu Crnogorske”, reče budvanski odbornik Stevan Džaković i izađe ispod šatre. U pratnji interventne policije koja je slučajno prolazila kroz Budvu kada je pozvao onaj Nikolić sa RTCG da svrati i odbrani Ustav i zakon. I Stevana.”Jer lakše je sada uzeti Budvu sa Džakovićem nego u septembru sa brašnom”, objasni Nikolić. Onaj sa RTCG, a ne njegov dvojnik i prezimenjak iz DPS akademije.

Nisam otet ni drogiran, podržavam inicijativu Crnogorske, ponovi zaštićeni odbornik S. Džaković i pozva Purka da ga pita da li je Crnogorska oteta i drogirana?! Jer on, Stevan, nije. “Ja samo podržavam vašu inicijativu”, pojasni Stevan Purku. Ovaj mu odgovori da mu je NKT zatvorio hotel i da se za spavanje javi Žaretu Raduloviću. ”Ja bih prenoćio na sigurnom. Ako ne radi 'Blue Star' onda kod Brana u 'Splendid', makar na jednu noć”, zamoli Stevan.

Nisam otet ni drogiran, podržavam inicijativu Crnogorske”, pisalo je doslovce na puškici koju je ispod vrata Džakovićeve hotelske sobe broj 1.000.000 ubacio pomenuti A. Nikolić. Duhovnik Džakovića i povjerenik DPS-a. Za Budvu i Crnogorsku. U daljem toku pres konferencije, Džaković je osuo paljbu po Svetu, Kuljači, Rađenoviću i ostalim članovima OKG, tvrdeći da su oni oduvijek bili i ostali vjernici MCP. Kao i gradonačelnik Carević. I da su uvijek između miliona i kamiona birali Crkvu. Kao i Bato.

Nisam otet ni drogiran, podržavam inicijativu Crnogorske”, ponovi zaštićeni svjedok Stevan Džaković pred nemilosrdnim istražiteljima Milivoja Katnića koji su dobili nalog da utvrde kako nema ni udaljene sumnje u tvrdnjama budvanske vlasti da je S. Dž. zajedno sa Crnogorskom prešao u DPS iz lukrativnih razloga. “Džaković je ugledni građanin, poput Ivana Brajovića i Darka Pajovića”, ugrabi da nam saopšti Specijalni dok je čekao preporuku od Ivice i Marice, za novi mandat na čelu SDT. Kada će Stevan Džaković, a ne samo Verica Maraš, imati vremena da iščita sabrana djela Ive Selimovića. I Meše Andrića.

Nisam otet ni drogiran, podržavam inicijativu Crnogorske”, napisa na Tviteru predsjednik Đukanović, uz haštag na prijatelja i brata Stevana Džakovića. Čisto da se zna da je i on, a ne samo Interventni vod narodne milicije, na strani Džakovića i Ustava. I da DPS nema veze sa Budvom. Misleći na onu koja je pala u hamburškoj luci. Milo tvrdi kao i Duško, da Crna Gora ima veze sa brodom “Budva” i kokainom koliko i Stevan Džaković sa DPS-om i Havajima. Ili Statis sa “Pobjedom”. Dakle, Statis je kupio “Pobjedu” kao i država “Budvu”, ali je izdao u zakup Milu, kao što je država rentirala “Budvu”. A DPS Džakovića.

Nisam otet ni drogiran”, krenu da odgovori Milovcu iz Mansa naš predsjednik, na pitanje otkud Duškovim avionom za Božićne praznike u Pariz. A onda Statisovim za Majami. Ali ga prekide sekretarica Dragica i reče da ima hitan poziv od tajlandskog kralja Rame X. “Nije ni u kakvom srodstvu sa albanskim premijerom”, objasni Dragica pozivajući se na NKT. Kralj Rama se po dogovoru javlja kralju Milu iz Garmiš Partenkirhena (SR Njemačka) gdje je pobjegao od tajlandske korone sa svitom u koju spada i harem od 20 žena, šator i jedan nezavisni odbornik iz Budve: “Milo kralju, ovdje je bolje nego u Majamiju”, reče Rama, aludirajući kako je naš predsjednik za Novu godinu, bježeći od litija, stigao na Floridu.

Nisam otet ni drogiran”, pravdao se Šefu Ivo Bidon zbog riporta Fridom hausa. “Šefe nijesi ti diktator nego je Grk Drale omaškom poslao pogrešnu verziju Izvještaja za Vašington”, objasni Bidon. Kao što je onaj Nikolić greškom dopustio budvanskoj vlasti da ga izdriblaju i vrate za Podgoricu. Zajedno sa šatorom i sa džakom. Para a ne Stevana.

Pun mi je ku*ac svih vas nafuranih genija koji mi trošite milione a onda na kraju dobismo šta? Fridom haus”! Viknu rezignirano Milo, pucajući po šavovima, sav crven u licu i tradicionalno znojav. Bravo ti ga, Šefe, i javi se kralju Rami sa Tajlanda. Da mu se pohvališ kako smo prva corona free destinacija u Evropi. Možda nam spasi sezonu bolje od Žareta Radulovića. Pa taj harem iz Njemačke, zajedno sa šatorom i Džakovićem, prebaci kod nas.

Bonus video:

(Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrici "Kolumne" nisu nužno i stavovi redakcije "Vijesti")