Ljubiši, Dini, Vesni, Tomici i Mariji ulaznice za predstavu "U agoniji"

„Beo art“ revija predstava dovešće pred našu publiku neka od najpopularnijih glumačkih imena u regionu
402 pregleda 0 komentar(a)
Predstava "U agoniji", Foto: Beo art
Predstava "U agoniji", Foto: Beo art
Ažurirano: 26.02.2019. 12:36h

Ljubiša Martinović, Dina Tuzović, Vesna Zeković, Tomica Čađenović i Marija Đurišić osvojili su po dvije ulaznice za predstavu "U agoniji", 9. marta u KIC-u "Budo Tomović".

Predstava "U agoniji" igra se u sklopu "Beo art" revije predstava, koja će se u Podgorici i Budvi održati od 8. do 12. marta.

Naredna dva dana pratite naš portal kako biste imali priliku da osvojite ulaznice i za predstave "Balava" i "Frenki i Džoni".

Predstavu „U agoniji“ je, prema istoimenoj drami Miroslava Krleže, režirala Ana Đorđević – jedna od uspješnijih rediteljki srednje generacije.

Riječ je o dramatičnoj, nesrećnoj ljubavnoj priči baziranoj na nesporazumu, koju ne gledamo kao „epski prikaz jedne ljubavi“, već kao dramu „u zoru suvremenog doba“, koja razobličuje laži u kojima živi čovjek današanjice.

Uloge u ovoj suptilnoj, ali intrigantnoj i uzbudljivoj priči tumače: Branko Cvejić, Marija Vicković i Radovan Vujović.

„Beo art“ revija predstava dovešće pred našu publiku neka od najpopularnijih glumačkih imena u regionu i predstaviti neke od uspješnijih i gledanijih komada nezavisne produkcijske kuće „Beo Art“ iz Beograda.

U okviru revije koja se prvi put organizuje u Crnoj Gori, publika će moći da pogleda četiri predstave u kojima samo neke od uloga tumače Mirjana Karanović, Branko Cvejić, Sloboda Mićalović, Marija Vicković, Igor Đorđević i drugi.

Bonus video: