Davor, Snežana, Lazar, Nikola i Danilo dobili ulaznice za predstavu "Balava"

393 pregleda 0 komentar(a)
Iz serije "Balava"
Iz serije "Balava"
Ažurirano: 27.02.2019. 15:52h

Portal "Vijesti" nagrađuje čitaoce Davora Jovićevića, Snežanu Pejović, Lazara Grdinića, Nikolu Erakovića i Danila Savovića sa po dvije ulaznice za predstavu "Balava" u podgoričkom KIC-u 10. marta, od 20 časova.

Nagrađeni će biti obaviješteni o preuzimanju ulaznica.

Predstava "Balava" igra se u sklopu "Beo art" revije predstava, koja će se u Podgorici i Budvi održati od 8. do 12. marta.

I sjutra pratite naš portal kako biste imali priliku da osvojite ulaznice i za predstavu "Frenki i Džoni".

„Balava“ („Beo art“ i „Heartefact“ fond) prati četiri ženska lika: Balavu, njenu sestru Malu i njihove Mamu i Tetku, i to kroz period sazrijevanja i odlaska Balave od kuće.

Kroz mučan odnos, njih četiri pokušavaju da se izbore jedna sa drugom, i same za sebe, uljuljkane u toksičnu svakodnevicu, nesvjesne da su se stvari otele kontroli. „Balava“ je komad koji preispituje iskonske porodične i međuljudske odnose i njihov uticaj na svakodnevni život, težinu društvenih normi koje konstruišu našu realnost, i posljedice koje porodica ima po čovjeka.

Tekst za predstavu napisala je Dunja Matić, režiju je uradio Andrej Nosov, dok uloge tumače Mirjana Karanović, Jasna Đuričić, Isidora Simijonović i Jovana Belović.

„Beo art“ revija predstava dovešće pred našu publiku neka od najpopularnijih glumačkih imena u regionu i predstaviti neke od uspješnijih i gledanijih komada nezavisne produkcijske kuće „Beo Art“ iz Beograda.

U okviru revije koja se prvi put organizuje u Crnoj Gori, publika će moći da pogleda četiri predstave u kojima samo neke od uloga tumače Mirjana Karanović, Branko Cvejić, Sloboda Mićalović, Marija Vicković, Igor Đorđević i drugi.

Bonus video: