Promovisan 13. broj časopisa "Krug mladih"

Urednica časopisa i predsjednica NVO „Sedma sila mladih“, Zorica Radenović, kazala je da je ponosna na sve članove redakcije koji su prethodne tri godine stvarali i promovisali časopis
266 pregleda 0 komentar(a)
Sa promocije časopisa, Foto: Nardna biblioteka Budva
Sa promocije časopisa, Foto: Nardna biblioteka Budva

Novi, 13. broj časopisa “Krug mladih”, promovisan je u organizaciji Narodne biblioteke Budve i nevladina organizacija Sedma sila mladih, proteklog vikenda, a publika nije krila oduševljenje zanimljivim i edukativnim programom i novim brojem časopisa koji postaje sve bogatiji i sadržajniji.

U prvom dijelu promocije prikazana je emisija o NVO “Sedma sila mladih” i časopisu “Krug mladih”, koja je nedavno emitovana na Javnom servisu, a nakon toga je izveden performans kojim su učesnici kroz umjetnost prikazali kako nastaje časopis, kojim temama se bave, čemu posvećuju pažnju i na šta žele da utiču.

Urednica časopisa i predsjednica NVO „Sedma sila mladih“, Zorica Radenović, kazala je da je ponosna na sve članove redakcije koji su prethodne tri godine stvarali i promovisali časopis. Ona je naglasila da su to mladi ljudi koji su “uz mnogo ljubavi i entuzijazma pokrenuli novi talas omladinskog aktivizma u Budvi i šire”.

Član redakcije časopisa, Miloš Boreta, kazao je da je dirnut iskrenim i toplim emocijama publike. “To je najljepša nagrada za sve urađeno i sjajan podstrek za nove izazove. Iako smo bili u zatvorenom prostoru, sunce se probilo do nas i ukrasilo program koji smo pažljivo pripremali“, kazao je Boreta.

Bonus video: