Herceg Novi: Takmičenje osnovaca u recitovanju

Pripremljene su nagrade za prva tri mjesta u svakoj kategoriji, a o njima će odlučivati stučni žiri: sekretarka za kulturu i obrazovanje Ana Zambelić Pištalo, dramski pisac Stevan Koprivica i profesor Ljubo Ljubisavljević
179 pregleda 0 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić

Prvo opštinsko takmičenje u recitovanju za učenike osnovnih škola biće održano u petak, 31. maja, u 12 sati u Osnovnoj školi "Ilija Kišić" u Zelenici.

“Takmičenje mladih recitatora je još jedan projekat koji se realizuje zahvaljujući saradnji Sekretarijata za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi i škola, a u cilju podrške mladima, njegovanja talenata, lijepe riječi i jačanja obrazovanja”, saopšteno je iz lokalne uprave.

Ranije su organizovana školska takmičenja, a osnovci koji su ostvarili najbolje rezultate učestvovaće u opštinskom. Recitatori će se takmičiti u tri kategorije: od prvog do trećeg razreda, od četvrtog do šestog i od sedmog do devetog razreda.

Pripremljene su nagrade za prva tri mjesta u svakoj kategoriji, a o njima će odlučivati stučni žiri: sekretarka za kulturu i obrazovanje Ana Zambelić Pištalo, dramski pisac Stevan Koprivica i profesor Ljubo Ljubisavljević.

Bonus video: