PROMOTIVNI POSTERI I RETROSPEKTIVA NAJBOLJIH RADOVA

Izložba pred početak Hercegnovskog strip festivala

“Hercegnovski strip festival” se ove godine održava od 6. do 11. septembra
423 pregleda 0 komentar(a)
Plakat za izložbu “Herceg Novi u stripu”
Plakat za izložbu “Herceg Novi u stripu”

Ovogodišnje izdanje “Hercegnovskog strip festivala” (HSF) biće održano od 6. do 11. septembra, a biće po mnogo čemu specijalno. Ono po čemu će biti karakteristično je i najavna izložba „Herceg Novi u stripu“ koja se realizuje u saradnji sa novim turističkim kompleksom Portonovi u Kumboru. Izložba će biti otvorena u petak, 30. avgust 2019. godine u 20 časova na Perla square u Portonovom.

“Postavkom se premijerno predstavljaju promotivni posteri koje su radili ovogodišnji specijalni gosti “Hercegnovskog strip festivala”, kao i retrospektiva najboljih radova prethodnih dvanaest godina naše manifestacije”, saopštili su organizatori HSF-a.

Ove godine specijalni gosti manifestacije, čiji će se promotivni posteri naći na štafelajima u Portonovom su Enrike Breća, Mario Alberti, Andrea di Vito, Paskvale del Vekjo, Vanesa Balardo, Rufus Dejglo, Bo Kuk, Sajmon Dejvis, Raul Alen, Havijer Fernandes,Štef Bartolić i Leonid Pilipović, koji će predvoditi “armiju” od 50 ostalih gostiju, takođe, vrhunskih umjetnika i teoretičara stripa u svijetu.

“Hercegnovski strip festival” ove godine doživljava svoje 13. izdanje, a u sklopu muzičkog dijela između ostalih nastupiće i crnogorski bluz sastav “Light Under The Black Mountain”.

Preporučujemo za Vas