Projekat "Podgorica Movie Time"

Na večerašnjem programu je film “Iskra”, koji i otvara događaj “Podgorica Movie Time”, a moderator večeri će biti reditelj ovog ostvarenja iz 2017. godine Gojko Berkuljan
630 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija
Ilustracija

Projekat “Podgorica Movie Time”, u organizaciji NVO Centar za omladinsku edukaciju i NVO Crnogorski filmski festival, ovoga puta priprema projekcije tri filma u podgoričkoj Ekonomskoj školi “Mirko Vešović” u prostorijama Omladinskog kluba “Subway”. Prikazuju se tri filma, tokom tri dana od 19 časova, a projekcijama će prisustvovati i reditelji.

Na večerašnjem programu je film “Iskra”, koji i otvara događaj “Podgorica Movie Time”, a moderator večeri će biti reditelj ovog ostvarenja iz 2017. godine Gojko Berkuljan.

Film “Ispod mesta, među stijenama” iz 2016. godine biće prikazan sjutra, a gost projekcije će biti reditelj filma Pavle Simonović. I posljednje večeri, 29. januara, prikazaće se film “Igla ispod praga” Ivana Marinovića, koji će biti moderator.

Projekat se sprovodi u sklopu #ReLOaD programa koji finansira Evropska unija, a sprovodi program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

Bonus video: