Nikšić: Festival umjetnosti od 14.do 16. februara

Sva tri dana festivala u Splash brothers eco pub-u biće organizovana projekcija filma po jednog filma (Hitch, Scent of a woman i In the Mood for love) i filmski kviz
777 pregleda 0 komentar(a)
Flajer
Flajer

Od 14. do 16.februara u Nikšiću će biti održan Festival umjetnosti „Artrust“, drugi po redu, u organizaciji Milice Burić, Vuka Pekovića i Šćepana Popovića.

Ovogodišnji festival, osim što ima drugi naziv, ima i dodatne sadržaje u odnosu na festival koji je održan u junu prošle godine.

Organizatori su se potrudili da tokom tri dana pripreme različite sadržaje koji će biti i realizovani na različitim lokacijama. Sva tri dana festivala u Splash brothers eco pub-u biće organizovana projekcija filma po jednog filma (Hitch, Scent of a woman i In the Mood for love) i filmski kviz, sa početkom u 11 časova. Prvog dana festivala večernji termin je rezervisan za karaoke i muzički kviz u Splash brothers eco pub-u, dok će druge večeri, u Gradskoj kući, biti održano poetsko veče “Influenza” .

Organizatori festivala nijesu zaboravili ni najmlađe Nikšićane. Za njih će trećeg dana, u Gradskoj kući, biti organizovana slikarska radionica.

Noć muzike u Propaganda bar-u zatvoriće Festival umjetnosti.

Bonus video: