Program odložen, koncert onlajn

U skladu sa strožijim mjerama

1377 pregleda 0 komentar(a)
Samafolova, Foto: KIC Budo Tomović
Samafolova, Foto: KIC Budo Tomović

Kulturno-informativni centar “Budo Tomović”, u skladu sa strožijim mjerama u borbi protiv virusa korona, odlaže sve programske aktivnosti planirane za naredne dvije sedmice.

“Dodajmo da će koncert mlade pijanistkinje Darje Samofolove koji je bio planiran na Velikoj sceni KIC-a u večernjem i matine terminu (10. i 11.novembar) biti emitovan online na Jutjub kanalu KIC-a sjutra u 19 časova”, naglašavaju iz KIC-a.

Sa druge strane, tako se odlaže promocija knjige ‘’Bumerang valova’’ Borisa Jovanovića Kastela koja je bila najavljena za danas, ali i “Zlatni spomenar” Gorana Popovića, te izložbe ‘’Refleksije mediterana’’ Udruženja likovnih umjetnika - Ulcinj, treći festival crnogorske narodne pjesme “Stare note novi zvuci”, obilježavanje Međunarodnog dana studenata, filmska revija Zlatne komedije VII, izložba Jelene Mašnić “Bajkoliki život/Lupus in fabula’’, večeri CEKUM-ovih biografskih filmova, kao i radionice koje su planirane u nekoliko termina u novembru, a u okviru Inkluzivnog filmskog kampa “Uhvati film 2020”.

O novim terminima održavanja svih programa, blagoremeno će javnost biti informisana.

Bonus video: