Konkurs za 23. Nikšićke književne susrete

“Nema tematskih ograničenja u rukopisima. NB ’Njegoš’ publikovaće rukopis koji će se izdvojiti objektivnim kvalitetom i književnim stilom. Žiri će ocijeniti originalan poetski izraz, a rezultati konkursa biće objavljeni na sajtu i Fejsbuk stranici biblioteke”

2626 pregleda 0 komentar(a)
Iz nikšićke biblioteke, Foto: Ivan Petrušić
Iz nikšićke biblioteke, Foto: Ivan Petrušić

Povodom 23. Nikšićkih književnih susreta JU Narodna biblioteka “Njegoš” raspisala je konkurs za autore poezije na kome mogu učestvovati pjesnici iz Crne Gore. Učesnici konkursa treba da do 18. decembra pošalju dvije pjesme po izboru na adresu Trg Šaka Petrovića br.1 u pisanoj formi sa naznakom: Za konkurs: “XXIII Nikšićki književni susreti“ ili na e-mejl: njegosbiblioteka@t-com.me.

“Nema tematskih ograničenja u rukopisima. NB ’Njegoš’ publikovaće rukopis koji će se izdvojiti objektivnim kvalitetom i književnim stilom. Žiri će ocijeniti originalan poetski izraz, a rezultati konkursa biće objavljeni na sajtu i Fejsbuk stranici biblioteke”, stoji u konkursu.

Ovogodišnje izdanje Nikšićkih književnih susreta biće održano od 28. do 30. decembra i zbog epidemiološke situacije biće u onlajn formi.

Bonus video: