"Nečista krv" prvi film na srpskom jeziku na Netfliksu

"Preponosna sam na cio tim koji je vrijedno radio na ovako važnom projektu za našu kinematografiju. Velika stvar, bravo ljudi!", navela je Jovanović

5925 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Film "Nečista krv" u režiji Milutina Petrovića biće prvo ostvarenje na srpskom jeziku koji će se naći na najvećoj filmskoj platformi Netfliks, izjavila je za Nova.rs glumica Anđela Jovanović.

Glumica, koja u filmu rađenom po scenariju Vojislava Nanovića, tumači ulogu Tašane, potvrdila je za Nova.rs da će ostvarenje stići na platformu 17. januara.

Prethodno je glumica ovu vijest podijelila sa svojim pratiocima na Instagram profilu.

"Uskoro 'Nečista krv' na Netflixu! Velika mi je čast što će naš voljeni film biti prvi film na srpskom jeziku koji će biti na najvećoj filmskoj platformi. Preponosna sam na cio tim koji je vrijedno radio na ovako važnom projektu za našu kinematografiju. Velika stvar, bravo ljudi!", navela je Jovanović.

Film "Nečista krv" prati priču o Hadži Trifunu (Dragan Bjelogrlić), uglednom srpskom trgovcu, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom.

Dok Trifun priprema dva sina da ga naslijede na poziciji vođe među srpskim narodom, muke mu stvaraju ne samo moćni turski begovi, nego i sama njegova porodica.

Glavne uloge u filmu Milutina Petrovića tumače Dragan Bjelogrlić, Anđela Jovanović, Katarina Radivojević, Feđa Štukan, Nela Mihailović.

Bonus video: